Uporabljate WIFI tocke?

Ce lahko, vedno uporabljam WIFI

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
thnx. ni ravno to kar sem iskal.
me zanima, da je res prov za mobilce prilagojena, pa da še celo na mizi kak listek z obvestilom, da si lahko meni ogledaš na telefonu.
ko so ipadi pršli ven, je ena v tujini imela kr ipade namest papirja:)

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Eh raje vidim sveže sprintan list papirja in 5 dobrih malic na voljo
smile-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
hehe:)
to je res. v neki "delavski" gostilni to res ne bi blo neki woow, prej ovira. Sej to bilo bolj tko, glejte kok smo fensy, al pa sledimo trendom:)

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
ne ga srat z nekimi gesli in ostlaimi buzerancijami, ker meni osebno gre to najbolj na quratz. omejiš sejo na 1, 2 uri na dan in je to to

A ni celo po nekem zakonu, da mora biti omrežje zaščiteno s geslom?

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
hehe:)
to je res. v neki "delavski" gostilni to res ne bi blo neki woow, prej ovira. Sej to bilo bolj tko, glejte kok smo fensy, al pa sledimo trendom:)
WiFi je pa res ovira. Ker se potem tezje usedes...

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.134
70
48
123
Ni čisto to kar iščeš, vem pa da je (bil) v Portorožu v tistem lokalu blizu kegljišča na plaži testno na nekaj mizah postavljen sistem za naročanje s tablicami z E-Ink zasloni. Lahko vprašam, če je še kje drugje.

LP

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.134
70
48
123
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
ne ga srat z nekimi gesli in ostlaimi buzerancijami, ker meni osebno gre to najbolj na quratz. omejiš sejo na 1, 2 uri na dan in je to to

A ni celo po nekem zakonu, da mora biti omrežje zaščiteno s geslom?

Ni po zakonu, si pa kot lastnik omrežja odgovoren za vse dolpotege.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik dijo_porko pravi:
Ni čisto to kar iščeš, vem pa da je (bil) v Portorožu v tistem lokalu blizu kegljišča na plaži testno na nekaj mizah postavljen sistem za naročanje s tablicami z E-Ink zasloni. Lahko vprašam, če je še kje drugje.

LP
ni se treba trudit:) me samo tako informativno zanima, če je že kdo to naredil, ker se ravno menimo od wifi-ja v lokalih.
bi bil en qjut dodatek za geeke
grin1.gif

dinos77

Pripravnik
2. nov 2010
589
1
18
Slovenija
Uporabljam zelo dosti in z njimi nimam nobenih težav. Tole točke se mi zdijo zelo dobra rešitev za vse tiste ki so oz. smo dosti naokoli.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
ksz

Za lastnike iNaprav in ostale, ki podpirajo IPsec:
http://icycafe.net/

Z VPN bo uporaba interneta preko xyz wifi omrežij varnejša, ker načeloma se za dobrosrčnim oštirjem lahko skriva zlobni heker, ki špijonira promet, beleži gesla itd.