Uporablja kdo office 365 home?

krava

Majstr
5. sep 2007
3.666
340
83
www.kacnje.eu
Tole bi tudi jaz potrdil. Sem uporabnik takšnih rešitev, vendar me LibreOffice ni prepričal. Imel sem precej težav, nekompatibilnosti ... za povrh vsega pa še Besane ni. Skratka ni prav v redu. Je pa res, da hudih zahtev v veliki večini primerov nimam in mi zadoščajo čisto običajni programi (lahko tudi oblačne rešitve).

igi

Guru
13. okt 2007
5.604
1.206
113
Celje
Vse odvisno kaj kdo rabi.

Če imaš enega trgovca, ki mora odpreti cenik narejen v excelu, da najde ceno in da napiše obvestilo na vrata "Inventura 25.12.2015" je Open Office več kot dovolj.

Takoj ko je govora o analizah, grafih, vrtilnih tabelah, funkcijah, navezavi na SQL,... tukaj pa free variante pogrnejo na celi črti, oziroma je potrebno preveč prilagajanja, da bi bilo racionalno.

Bil na tem (recimo cca 30 uporabnikov), stestiral, se pol leta prepričaval, da bo že šlo, no na koncu je premagal Office 365.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
Libre Office ni slaba rešitev. Zavedati pa se je potrebno, da imam jaz za skopat jarek pri hiši lopato, ki je "zastonj", nekdo, ki pa ima gradbeno podjetje, pa nabavi bagre, ki nekaj stanejo. M$ Office je za marsikatero podjetje predrag, ker uporabniki nimajo ideje, da bi s podatki kar koli resnega delali. Za take je to mnogo predraga rešitev, ker se vložek ne more povrniti.