Uporaba Blackberry telefona brez BB storitve?

matejj

Zelenc'
25. jun 2009
22
0
1
Zanima me, kakšne so omejitve pri uporabi BB telefona (konkretno Bold 9900) brez Blackberry storitve? Ob guglanju sem naletel na zelo različne informacije - od tega da je brez tega BB telefon neuporaben, do tega da deluje skoraj vse
bonk.gif

Torej, kaj konkretno ne bo delovalo brez te stortive?

Hvala za odgovore!
nahrung002.gif

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Ti odgovorim iz prve roke. Delujejo smsi, klicanje itak, browser, to je pa vse kar zadeva stvari, ki potrebujejo povezovanje. Jaz ne morem imet sinhroniziranih mailov, ne delajo mi mape, tko da je dost neuporabno. Po novem letu si definitivno omislim BB naročnino.

Moje mnenje je da BB imet brez BB naročnine je brezveze, ti raje svetujem kako drugo alternativo.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
In kake so dandanes prednosti BB? Rekel bi, da edino baterija. Da pa bi zato uporabljal BB poleg pa še plačeval dodatno naročnino?!
bonk.gif

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Meni je zelo pomembno da ima QWERTY fizično tipkovnico in ne toucha. SMSi se tipkajo super, ni problema s trokiranjem in zamešanimi črkami kot na touchu. Sicer sem pa tudi sam pričakoval več od telefona. Bo morda kak lastnik pokomentiral BB mape? Se splača doplačati 6€ oz. 8€ več? To in pa maili sta mi res dve opciji, ki mi manjkata na telefonu sedaj.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Maili delajo ali ne?Push ne dela.Da ti qwerty tolko pomeni? Dejansko? Priporočam, da čimprej prodaš BB in nabaviš mid range htc/nokia wp8 ali pa (čimbolj) nov iphone 4.Tudi na touch screenu se tipka zelo hitro
wink-1.gif

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Maili delajo preko browserja, drugače ne. Kot že rečeno, ne splača se mi telefona prodajat, ker bi bil v zgubi cca. 60€, za ta denar pa imam 10 mesecev BB naročnine, tako da
smile-1.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Ceno maš ok, vprašanje je le, če se bo našel kupec.Če bo treba idi do 110 eur.Boljše zaj pušnit malo, kot kasneje še več.Upam, da čimprej spraviš dalje
wink-1.gif
V prihodnje pa si poglej na youtubu telefone in boš hitro vedel kaj želiš.potem pa še direkt pred nakupom postestiraš in je to to.

btw Nikdar več HTCja je neumno rečt. Firma je naredila že veliko odličnih telefonov in še jih bo. Veš, ni mela samo tega modela v ponudbi, katerega si ti imel. Pa ja ni bil htc tattoo?

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Imel sem tattoja res je
smile-1.gif
Vem da je to najbolj cheap telefon iz njihove ponudbe, a sem imel kolega z Wildfireom pa je bilo isto sranje. Pa še ene par folka, ki jim verjamem je opažalo, da HTC blokira, sploh smsi so delali neverjetno počasi, razno trokiranje pa je bilo del vsake uporabe telefona. Nevem no.. Mogoče so HTCji iz najdražjega sloja ponudbe OK, ampak še vseeno. Sicer pa rawr, predlagaš kako dobro alternativo BBju? V stilu mojih želja z qwerty tipkovnico mogoče? Dobre mape?