upgrade foruma

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
aha, torej se ti zdi primerno, da ti npr. odpres temo v kateri nekoga oblatis in siris neresnice o njemu,
hkrati ga pa blokiras in mu ne das moznosti, da tudi on pove svojo stran zgodbe, da se obrani in opere svoje ime

nekam znano enoumje se mi to zdi
confused-1.gif

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Pol bi pa lahko bil kar generalni na Alterju.
Softiæ kaj misliš, da vodilni na Alterju potrebujejo tvoje nasvete?
Misliš, da niso dovolj sposobni?

In po tej tvoji pameti boš odprl temo islam in seveda prepovedal dostop vsem katerim so proti.

Kaj se bojiš resničnih kritik katere letijo v tvojih temah?

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.557
1.157
113
Lahko bi bilo tako, da bi avtor teme imel možnost blokiranja postov tistemu uporabniku, ki bi začel z sr*njem... Se pravi, ne bi imel možnosti že takoj na začetku blokirat, ampak šele nato, ko nekdo napiše...

Na nekem drugem forumu imajo to že zelo dolgo časa...
grin1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
hm ... ideja mi ni slaba, vendar pa me moti ena stvar - nekako, odkar sem na tem forumu, še nisem uporabil velike začetnice, razen pri raznih imenih. pač, tak image sem naredil, se pa po večini vedno trudim pisati slovnično pravilno (pač, minus velike začetnice prav povsod)

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Vem kaj misliš, mogoče sem narobe napisal. Avtor teme je začel neko debato, torej lahko ima tudi pravice kaj in kako. Isto kot pri oglasih, ki so na večini forumov: napišeš oglas, ceno in je. Ni debate. Cena gor, cena dol. Pa zakaj to pa zakaj ono. Alter je edini portal, če po poravici povem, ki ima debato med oglasi in me to zelo moti. Ko avtor odpre temo je on "šef" debate in ne ostali in če mu paše koga blokirat, naj ga, zakaj ne?

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
hm ... ideja mi ni slaba, vendar pa me moti ena stvar - nekako, odkar sem na tem forumu, še nisem uporabil velike začetnice, razen pri raznih imenih. pač, tak image sem naredil, se pa po večini vedno trudim pisati slovnično pravilno (pač, minus velike začetnice prav povsod)

maš res. če bi ti začel uporabljat velike začetnice, potem ne bi več vedli da si to ti
hysterical-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Hja, če gledaš na to, da admini in moderatorji brišejo kar se jim zdi neprimerno bi tudi uporabnik lahko označil kdo je zanj v njegovi temi neprimeren. Pač bi ob oddaji prispevka prepovedanemu javilo "nimate pravic sodelovati v tej debati" in je. Simple. Če avtor tako želi, zakaj pa ne? Meni se zdi zelo dobra ideja, ker prepreči (vnaprej) kreganje v temi. Primer: če sva s softijem na bojni nogi in ve, da svinjam po vseh njegovih temah in pljuvam po njem me pač označi in nimam pravice sodelovat v tej temi in je tudi ne morem "pokvarit". Ideja se mi pa na daljši rok in bolj moderno zdi odlična, moram priznat.

Ja pa si narediš alter, pa ga z alterjem jebeš.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.026
11.150
113
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:

te povsem razumem, mislim tvoj imidž nepismenega
smile-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Če odprem temo, da pljuvam po komu in mu hkrati prepovem sodelovanje, jo:
moderator lahko briše, mene kaznuje
obstreljevani ignorira in odpre svojo.

Primer je ta tema. Z eno besedo nisem omenil islama, a nekdo se spet najde utrujat s tem. A ni škoda?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Super ideja.
cheer.gif

Ynošu, Izmetu, tebi in podobnim se bo utrgalo ko ne boste mogli zagovarjat svojih rođakov.
cheer.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Jst mislim, da bi se mogle teme, ki so res odprte s čistim namenom prcanja in vzpodbujanja takšnih in drugačnih nestrpnosti avtomatsko zakleniti...bistvo foruma so debate, izmenjava mnenj, uporabni nasveti, ipd. in skupna osnova pravici svobode govora mora biti nek kulturen nivo. Za razno brezvezno čvekanje pa obstjajo chat programi. In če bi se eni mal zadržal in ne bi glih vsake stvari, ki jim pade na misel, šli pisat sem gor, bi bil sam Alter sigurno na višjem nivoju...IMHO.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.