Univerzalni daljinec za TV z BELO tipko!

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Mogoče sem malo lesen v iskanju, ampak ali se v tej mali državi SPLOH da dobiti univerzalec ali pa sony daljinski upravljalnik z belo izbrino tipko? Vsi imajo modro,rdečo,rueno in zeleno, bele pa NOBEN!!

In samo z belo si lahko nastavim programe po želji...Za umret.

Tistih predlogov, naj kupim daljinca za 200 eur pa 1ne rabim, ker iščem čisto navadnega za Sony TV.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
A ne znaš brat? Vidiš kje BELO tipko za menu?
smile-1.gif

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Glej, na daljincih imaš 4 barvne tipke, ena je rdeča, druga modra, potem rumena in zelena. V starejših televizijah si se s temi barvami sprehajal po menuju in ga rihtal. Gor in dol pač ne moreš, lahko se sprehajaš z barvnimi tipkami.

BELO tipko pa nujno rabim, da se sploh premaknem v meni za nastavitev programov - ker to ne dela, sem programe nastavil avtomatsko z gumbom na samim TV in sedaj imam podvojene in ne vem kaj še vse. Imam pa doma sedaj univerzalen sony daljinec za 22 eur pa si z njim ne morem pomagat NIČ.

EDIT: tegale imam, spodaj vidiš 4 barvne tipke med katerimi ni BELE, stari daljinec je to imel:
http://www.sony.si/product/tpa-universal-remote-controls/rm-v202t

Nazadnje urejeno:

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Super, hvala!

Ga kupim od koga, ker stari so to imeli in mi grejo moji podvojeni in razmetani kanali že malo na živce. Televizija pa dela ko šus!

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
probaj tega: http://safemanuals.com/user-guide-instructions-owner-manual/WELLTECH/40085-_F smo ga kupili pred nekaj časa v lidlnu za 8 evrov- bolj za probat (ker je aminotov zajebaval)..in zadevica se nauči kar češ, res pa ni bogvekako lep
d055.gif
..sicer nima bele tipke ima pa toliko tipk, da lahko komot eno špandiraš in ga naučiš, da bo delala kot dela bela tipka..na strani imaš navodila in vse kar zmore, dela pa tudi na aminotu, kar sicer ni omenjeno..

Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
to sem mu tut jst mislu predlagat, če bi nabavil daljinca, ki ga lahko še kaj novga nauči:)

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
kako aminota naucis, da dela z univerzalcem? sam bi svojo motorolo rad naucu sodelovanja s kaksnim lepim univerzalcem, namrec tisti od toshibe je neuporaben, odkar imam stb od motorole:S

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
vrjetno obstajao še dražji a ne
tongue-1.gif

pocen in učljivi daljinci so tudi dobri za razne aminote in motorole al so kje kake skrite fore?

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Enga Šiptarja si privošči, pa ti loh še kej spuca, dela, v štacuno hod...

pa itak, da ma belo "tipko".....

mislm, jaz bi tko naredu, pa si zmagal.

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
pri našem za 8 evrčkov (pa bolj poceni verjetno daljinci sploh ne obstajajo) ni nobene fore..lepo se nauči, tudi tipko po tipko če želiš..ima za 10 različnih stvari prostora in dela super (ga imamo že kar nekaj mesecev)- mi ga trenutno uporabljamo za aminota, tv, pa hišni kino..
smo pa vseeno, preden smo ga kupili, prečekirali tisto stran zgoraj, da sploh vidiš če imaš možnosti- ker drugače od aminota bi bil kar drag in verjetno isto sranje kot je bil prvi (tipke nečejo delat tudi ko ga opucaš in daš grafit)..

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.399
3.715
113
za 10-15€ 8odvisno od modela) dobiš na ebayu kopijo točno takega daljinca kot ga rabiš, nobenih univerzalnih larifarijev, edino logotipa tvojega proizvajalca televizorja ne bo imel, sicer pa bo identičen (za dva kolega sem npr. kupil kopije nekih eksotičnih modelov, pri katerih noben univerzalni daljinec ni delal).

ginekolog

1.300. registrirani uporabnik
1. okt 2007
585
7
18
sam za aminota in tv uporabljam philips srm 5100, ki mi je TV sam prepoznal, aminota pa sem ga naučil iz starega pilota (ki je scier umiral). Tako imam pilota, ki ga lahko vse naučim in upam, da mi 10 let ne bo treba drugega kupit - 41 €.