Umrl je izumitelj doner kebaba

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
šef ne je kebab.

on ma rad matevža, pečenico, kranjsko klobaso, žgance, repo...

če misliš ženo
jah..sva se pa nažrla gyrosa predlani, tko da je lani jedla samo parkrat v 14 dneh. jaz sem jedel vsak dan dva ali več. in kebab ne more videt. sem pa med gradnjo bajte tut kebab dokaj redno jedu, ker burek ne morem videt.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
grin1.gif
, sem tudi jaz sumil na nekaj takega.

B81

22. jul 2007
37.006
10.535
113
KSZ

Mi vedno jemo pri Sefotu prek Central Caffee-ja, samo zdaj je dobo soseda, ki ima celo noč odprto. Je fajn, ker se v Pandi poje in kaj spije zraven.

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Citat:
Uporabnik Barbarian pravi:
BTW: Jagoda na Celovški ma tud dobr Kebab
zmaga.gif

kje je to?

drugače pa zame najboljši Kamniški na Nazorjevi(dobra žemljiva in preliv) ali AGA na Miklošičevi (kompletno dober razen jog. preliv mi ima na nazorjevi boljši)....vsi ostali so samo en približek.

Je ze kdo probal medvoški kebab v Medvodah.....se je odprl pred kratkim.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Se da dobiti v LJ kakšen pravi kebab? Nekdo je namreč rekel, da je pri na voljo le drugorazredna roba.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik prijam pravi:
Citat:
Uporabnik Barbarian pravi:
BTW: Jagoda na Celovški ma tud dobr Kebab
zmaga.gif

kje je to?

d

50 metrov stran od Obrtne zbornice Slovenije(stara cerkev) v smeri obvoznice. Siv kontejner, malo zanemarjeno izgleda na zunaj, kebab je pa res dober.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Ma za tega na Nazorjevi sem skor 100%, da je Slovenec. Ker tudi za pultom še nisem videl orangutanov.

hysterical-1.gif

Evo ga naš lokalni pekar, sicer ima brata, ki je boljši predstavnik svoje vrste, ampak nimam slike:
562684-orang.JPG

Priponke

• 562684-orang.JPG
    562684-orang.JPG
    52,5 KB · Ogledi: 206

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
skratka kok si šiptarja.

btw
a mam kak slovenc kebap v lj.

V Mb je mislim da eden, tu sicer rula Albanec na 2 lokacijah, makedonec na 2, slovenček ima v
strogem centru na koncu slovenske, samo ej kvaliteta bol "tak-tak", odvisno česa si vajen,...

Jaz sem s Čao čao čisto zadovoljn, vedno vzamem jufko, samo je dobro rečt z malo omake, če ne je vse skupaj en golaž
tongue-1.gif
Veš za kakega dobrega v Grazu?

Dober pa je bil pred miljaužnt leti v MB na Lentu (preden je še kdo imel svojo štacuno), je imel pa en turk. Se spomnim, da sem naročil pekočega pa je bilo kot da bi žerjavico jedel
grin1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.