Umrl Andrej Bajuk

I

Izbrisan uporabnik #488

Si bil na dopustu?
smile-1.gif

Na Žalah so ga, z vojaškimi častmi... 3 vojake so morali zaradi vročine odpeljat.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.175
7.927
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Si bil na dopustu?
smile-1.gif

Na Žalah so ga, z vojaškimi častmi... 3 vojake so morali zaradi vročine odpeljat.

Jebeš take vojake ki na soncu okol padejo! In take pussye v Afganistan pošiljajo! A je tam SLO četa vsa v Stacionarju...?

I

Izbrisan uporabnik #488

Te ne pošiljajo okoli, razen mogoče na kakšna srečanja, ti so namreč častna straža, ki vadi obračanje pušk in podobno
smile-1.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.175
7.927
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Te ne pošiljajo okoli, razen mogoče na kakšna srečanja, ti so namreč častna straža, ki vadi obračanje pušk in podobno
smile-1.gif

To so tisti žonglerji, ki jih je še Bernarda Jeklin najela na Slovenki leta! Don Milan Kučan pa je nato skoraj živčni zlom dobil...

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.586
5.171
113
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:Jebeš take vojake ki na soncu okol padejo!
Bi te rad videl. Enkrat sem šel (v JLA) izstrelit častno salvo na en pogreb v podobnih poletnih razmerah. Pozneje se nisem ničesar natančno spominjal, tako sem zakuhal pod tisto čelado. Moraš vedeti, da vojaki običajno morajo nekje na soncu preždeti precej več časa kot drugi pogrebci. Razen tega nimajo (vsaj mi nismo imeli) kratkih rokavov in zračnih čevljev. Seveda tudi kake "postrežbe" ni in par ur si pač bil brez vode in stoje na nogah.
Danes je sicer mogoče bolj humano, stvari so bolje planirane in se najbrž postaviš na "lokacijo" za 30 minut, ostalo pa si kje v senci skrit in lahko piješ vodo iz plastenke.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.175
7.927
113
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Citat:
Bi te rad videl. Enkrat sem šel (v JLA) izstrelit častno salvo na en pogreb v podobnih poletnih razmerah. Pozneje se nisem ničesar natančno spominjal, tako sem zakuhal pod tisto čelado. Moraš vedeti, da vojaki običajno morajo nekje na soncu preždeti precej več časa kot drugi pogrebci. Razen tega nimajo (vsaj mi nismo imeli) kratkih rokavov in zračnih čevljev. Seveda tudi kake "postrežbe" ni in par ur si pač bil brez vode in stoje na nogah.
Danes je sicer mogoče bolj humano, stvari so bolje planirane in se najbrž postaviš na "lokacijo" za 30 minut, ostalo pa si kje v senci skrit in lahko piješ vodo iz plastenke.

Zato si pa dobil vočnu kocku, da si bil nabit z vitamini! Namesto da bi si štel v čast, da si lahko šel za pogrebom kakšnega starega heroja, da si streljal salvo, tukaj jamraš kako ti je bilo vroče in da se nič ne spominjaš. Sram te bodi!

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Si bil na dopustu?
smile-1.gif

Jebeš take vojake ki na soncu okol padejo! In take pussye v Afganistan pošiljajo! A je tam SLO četa vsa v Stacionarju...?
....ka si ti en bednik...
uf-1.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.175
7.927
113
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Si bil na dopustu?
smile-1.gif

uf-1.gif

A si ti eden izmed teh, ki okol padajo na soncu, da se tako razburjaš? Da si dežurni jamrač tu na Alterju , sem že nekje prebral... Baje da je še Jadota sram pred tabo!

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Si bil na dopustu?
smile-1.gif

A ga ni mama naučila, da se vrata za sabo zapira?

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Si bil na dopustu?
smile-1.gif

uf-1.gif

A si ti eden izmed teh, ki okol padajo na soncu, da se tako razburjaš? Da si dežurni jamrač tu na Alterju , sem že nekje prebral... Baje da je še Jadota sram pred tabo!
...jamBrač ....jamBranje .....-še tega ne veš ,pa se neki vun mečeš
bonk.gif

mrš nazaj pod kamen....
10.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.175
7.927
113
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Si bil na dopustu?
smile-1.gif

uf-1.gif

bonk.gif

mrš nazaj pod kamen....
10.gif

hysterical-1.gif
Izgleda da te je spet sonce! A si pozabil čelado na britofu gor dat?

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Citat:
Kdor ne zdrži brez vode eno uro pri miru na soncu, ni za v vojsko, ampak za v varno hišo.
crazy1.gif

Če imamo takole vojsko, sem se pripravljen spopast sam s komplet SV, če mi dajo še enga zraven, npr Fadila, pa s celim Natom. Utrdim se na kak vrh, npr Storžič, mitraljeze na vse strani in pol bi samo čutare ciljal.
grin1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.471
7.616
113
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Si bil na dopustu?
smile-1.gif

uf-1.gif

bonk.gif

mrš nazaj pod kamen....
10.gif

SSKJ besede jamBrati ne pozna, ti nepismeni bed.ak

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Slovar proučuj tam pod svojim kamnom , zaj si pa na Alteru ......
,,,,si mal foušn ko se je en žajfa u zgodovino altera zapisu , ti si pa še zmerom klinc od ofce...