Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
umrl je Andrej Bajuk, nekdanji premier ...
novička @ SiOL.net
več podrobnosti verjetno še sledi ...
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Si bil na dopustu?![]()
Na Žalah so ga, z vojaškimi častmi... 3 vojake so morali zaradi vročine odpeljat.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Te ne pošiljajo okoli, razen mogoče na kakšna srečanja, ti so namreč častna straža, ki vadi obračanje pušk in podobno![]()
Bi te rad videl. Enkrat sem šel (v JLA) izstrelit častno salvo na en pogreb v podobnih poletnih razmerah. Pozneje se nisem ničesar natančno spominjal, tako sem zakuhal pod tisto čelado. Moraš vedeti, da vojaki običajno morajo nekje na soncu preždeti precej več časa kot drugi pogrebci. Razen tega nimajo (vsaj mi nismo imeli) kratkih rokavov in zračnih čevljev. Seveda tudi kake "postrežbe" ni in par ur si pač bil brez vode in stoje na nogah.Citat:
Uporabnik Fadil pravi:Jebeš take vojake ki na soncu okol padejo!
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Bi te rad videl. Enkrat sem šel (v JLA) izstrelit častno salvo na en pogreb v podobnih poletnih razmerah. Pozneje se nisem ničesar natančno spominjal, tako sem zakuhal pod tisto čelado. Moraš vedeti, da vojaki običajno morajo nekje na soncu preždeti precej več časa kot drugi pogrebci. Razen tega nimajo (vsaj mi nismo imeli) kratkih rokavov in zračnih čevljev. Seveda tudi kake "postrežbe" ni in par ur si pač bil brez vode in stoje na nogah.Citat:
Danes je sicer mogoče bolj humano, stvari so bolje planirane in se najbrž postaviš na "lokacijo" za 30 minut, ostalo pa si kje v senci skrit in lahko piješ vodo iz plastenke.
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Citat:
novička @ SiOL.net
a so ga v domovini Argentini poklopali?
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Citat:
novička @ SiOL.net
a so ga v domovini Argentini poklopali?
Ne, tam bodo Žižka.
....ka si ti en bednik...Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Si bil na dopustu?![]()
Na Žalah so ga, z vojaškimi častmi... 3 vojake so morali zaradi vročine odpeljat.
Jebeš take vojake ki na soncu okol padejo! In take pussye v Afganistan pošiljajo! A je tam SLO četa vsa v Stacionarju...?
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Si bil na dopustu?![]()
Jebeš take vojake ki na soncu okol padejo! In take pussye v Afganistan pošiljajo! A je tam SLO četa vsa v Stacionarju...?![]()
A ga ni mama naučila, da se vrata za sabo zapira?Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Si bil na dopustu?![]()
...globalno segrevanje...Citat:
Uporabnik synthman pravi:
A ga ni mama naučila, da se vrata za sabo zapira?Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Si bil na dopustu?![]()
...jamBrač ....jamBranje .....-še tega ne veš ,pa se neki vun mečešCitat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Si bil na dopustu?![]()
Jebeš take vojake ki na soncu okol padejo! In take pussye v Afganistan pošiljajo! A je tam SLO četa vsa v Stacionarju...?![]()
A si ti eden izmed teh, ki okol padajo na soncu, da se tako razburjaš? Da si dežurni jamrač tu na Alterju , sem že nekje prebral... Baje da je še Jadota sram pred tabo!
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Si bil na dopustu?![]()
A si ti eden izmed teh, ki okol padajo na soncu, da se tako razburjaš? Da si dežurni jamrač tu na Alterju , sem že nekje prebral... Baje da je še Jadota sram pred tabo!![]()
mrš nazaj pod kamen....![]()
Kdor ne zdrži brez vode eno uro pri miru na soncu, ni za v vojsko, ampak za v varno hišo.Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Danes je sicer mogoče bolj humano, stvari so bolje planirane in se najbrž postaviš na "lokacijo" za 30 minut, ostalo pa si kje v senci skrit in lahko piješ vodo iz plastenke.
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Si bil na dopustu?![]()
A si ti eden izmed teh, ki okol padajo na soncu, da se tako razburjaš? Da si dežurni jamrač tu na Alterju , sem že nekje prebral... Baje da je še Jadota sram pred tabo!![]()
mrš nazaj pod kamen....![]()