Umrl Andrej Bajuk

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.684
236
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
tongue-1.gif
ne vem, zadnjih par tovrstnih "osmrtnic" sem zasledil tule ... pa sem potem še jaz dal sem ...

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
je vceraj zavzeto molil na brezjah, pa ga je marija zravn vzela v nebo. ironija
smirk-1.gif

sicer pa, o mrtvih vse dobro pravijo. vsaj dokler je zadeva se frisna.

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Nisem vedel, da ga je "leta 2005 ugledna londonska revija The Banker razglasila za finančnega ministra leta v Evropski uniji." R.I.P.

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
R.I.P.
Edini fin.minister do sedaj ki je vedel kaj so to finance in cemu sluzijo.
Aktualni revez ki se je izgubil ze prvi mesec mandata mu ne seze niti do nohta na palcu.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
je vceraj zavzeto molil na brezjah, pa ga je marija zravn vzela v nebo. ironija
smirk-1.gif

sicer pa, o mrtvih vse dobro pravijo. vsaj dokler je zadeva se frisna.

Nisem včeraj brezveze opozarjal na praznik, kaj vse se lahko zgodi.
Mogoče ga je pičila kača.

Sicer pa res presenetljivo, da ga je vzelo. Sigurno je zdaj bolj srečen.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik GrandFelix pravi:
Nisem vedel, da ga je "leta 2005 ugledna londonska revija The Banker razglasila za finančnega ministra leta v Evropski uniji." R.I.P.

Kar je seveda Sloveniji ful pomagalo
bonk.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.586
5.171
113
Tu bo sedaj verjetno nastala vojna, kdo je kaj vreden in kaj ni. Imel je kar nekaj izkušenj, verjetno od naših politikov edini, ki je imel uporabne mednarodne izkušnje. Ni bil nek profesor(ček), ki ni nikoli delal drugje kot na faksu. Ali ti te izkušnje pomagajo na mestu predsednika vlade, finančnega ministra in predsednika stranke, je druga zgodba.
Za moje pojme finančni minister ne more biti nek priljubljen politik. Največja politična napaka Bajuka po moje mnenju je, da ko je postal minister ni prepustil mesta vodje stranke drugemu. Nerodno je tudi, če finančni minister ni iz najmočnejše stranke, ker ima verjetno težave pri zagotavljanju moči.
Če je res bil prejšnji dan še na Brezjah, je imel kar "idealno" smrt. Si aktiven do nekaj ur pred smrtjo. Ne zavidam tistim, ki obležijo za XX let.

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
bonk.gif

Če si ne zatiskaš oči in nisi pod vplivom pasjejebcev potem je kar dosti pomagalo, ni nam šlo tako slabo, kot hočejo eni dopovedat in dokazat, kar pa jim znova in znova ne uspe. Ampak, ni to tema za take stvari... Kot sme že prej napisal R.I.P.

Nazadnje urejeno:

krengorenc

Pripravnik
12. jul 2011
136
0
16
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:

bonk.gif

TIPIČNO SLOVENSKO Sloveniji ne more pomagati NIHČE, dokler ima take državljane!

I

Izbrisan uporabnik #488

Ne vem zakaj ripate, ga je kdo poznal?

Res je, da se o pokojnih piše vse dobro, a na poveličevanje in hvalospeve pa se lahko govori.

NSi je totalno zafural, tako da je padla iz parlamenta.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
bonk.gif

Če si ne zatiskaš oči in nisi pod vplivom pasjejebcev potem je kar dosti pomagalo, ni nam šlo tako slabo, kot hočejo eni dopovedat in dokazat, kar pa jim znova in znova ne uspe. Ampak, ni to tema za take stvari... Kot sme že prej napisal R.I.P.

Ni nam šlo slabo, bilo pa je daleč od vrhunskega, sistem je laufal naprej po utečenem modelu, če ne bi bilo krize, bi še kar naprej laufalo.

Kriza pa šele prihaja.

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Ne poznaš Andreja Bajuka? Kako lahko potem o nekom nekaj govoriš, če ga nisi poznal? V glavnem, bednik si, sorry.

I

Izbrisan uporabnik #488

Znano je njegovo delo in o tem lahko govorimo. Ti pa kar ripaj za neznancem, predlagam pa ti da prenehaš s primitivnimi desničarskimi izpadi.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Naj uživa v raju. Brezveze da se tukaj kregate kaj je naredil, itak mu bo bog sodil
wink-1.gif