Umor na Petrolu v Kočevju

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
So vedeli, ja ... Dvomim, da imajo ravno sposobnost razmišljanja glede na storjeno ...
smirk-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.178
7.027
113
ti dvomis, jaz pa sem bil zarad tega folka na disciplinski, pogovarjali smo se pred tem dogodkom in tudi po njem... Vedeli so da so ga posrali in to je to. Ce pa ti "zapohancek" tega ne razumes al pa noces razumet je pa to tvoja stvar.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
No, upam, da bodo imeli tudi v čuzi dovolj časa za razmišljat o tem, kako so ga posrali. Če si jih kot psihiatrično podkovani policajček že diagnosticiral kot sposobne za razmišljat.
smile-1.gif
Vseeno, good job!

Edit: z njimi si se pogovarjal pred dogodkom? Sem jaz kaj zamešal? Govoril sem o okvirjih; glede na to, kako si jih vzel v bran, mogoče ne govorimo o istem?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.178
7.027
113
se bom distanciral od tvojih navedb o policajcku....za razliko od tebe nikoli nisem svetovnemu svetu razlagal kako sem si omislil fake rolex, nikoli nisem spraseval s cem lahko fentam ptica na veji nato pa pisal kako imam rad zivali...

Z akterji tega dogodka sem imel oprav ze prej in z njimi sem se pogovarjal ob prijetju in nekaj ur po tem. in ja, zavedali so se da so ga posrali.

Ves studentek, nekateri dejansko delamo s to skupnostjo in vemo zakaj se kaj zgodi in kako razmisljajo. Oni so ga zeleli pretepst...pac povracilo za sorodnika ki jih je fasal ponoci... Pac so ga fentali. In to so vedeli in so pac pocakali da se jih zapre. Zaprli smo jih v taboru in nihce se ni upiral.

Policajcek ti je pa po mamici skakal drgac. fake spamer.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
KSZ. Zakaj nikjer ne napisejo ce so to bli cigani al ne?

Saj je razvidno iz TV prispevkov. Ali bi rad headline "CIGANI" v tiskancih...

nisem gledal TV ze par dni...ne pridem do TV haha drugace pa hvala za INFO...drugace pa bi se strinjal tusi s tako naslovnico

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Okoli 22. ure se je nekaj dogajalo v Črnomlju pri Tušu. Je kaj informacij o tem? Na PU NM so bili zelo skopi z izjavami.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Z akterji tega dogodka sem imel oprav ze prej in z njimi sem se pogovarjal ob prijetju in nekaj ur po tem. in ja, zavedali so se da so ga posrali.

Oni so ga zeleli pretepst...pac povracilo za sorodnika ki jih je fasal ponoci... Pac so ga fentali. In to so vedeli in so pac pocakali da se jih zapre. Zaprli smo jih v taboru in nihce se ni upiral.

Čaki... "pač so ga fentali" - a to se kr tko zgodi - mimgrede? A pri vas poznate tiste fore, da gre kibla po gozdni poti na postajo? ccc... dobri ste, da se znate brzdat.

In ja... sej ubistvu vejo, da hujših kazni ne bo... sej zato se pa lahko tko na easy predajo... če bi vedeli da vsakega čaka 10 let zaradi sodelovanja pri uboju, ne bi nobenga najdl.

jao, kakšna sodrga ej. to pa me pogreje ej.

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Kaj pa je tukaj za se ROFL-at? Izkoristili so pravico, ki jim jo daje zakon, od sodišča pa je odvisno, ali bo pritožbi ugodeno.

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Pac so ga fentali.
Nesramno govorjenje, zelo nesramno. Kot da je ubit človek neka kolateralna škoda današnjega trenutka, oz. časa.
Od policista tako izjavo ne bi nikoli pričakoval!

Treba je vedeti, da če ubiti ne bi bil Rom, ampak Slovenec, bi vi tam že imeli nov Ambrus. Seveda bi vi poklicali oklopnike/specialce, ki bi delovali (tako kot takrat) predvsem proti tamkajšnjim Slovencem, in posledično bi se vsaj 70% slovenske javnosti obrnilo PROTI vam (proti policiji). Tudi takrat se je...

Glede na desno vlado lahko tam pričakujete dosti tršo roko, kot je bila do sedaj. Tršo roko do Romov, do njihovega obnašanja, ki rezultira z OGROMNIM številom prekrškov in drugih, težjih kršitev.

Ti sicer pišeš zelo "spravno"...
In tudi obnašate se zelo spravno, tudi do najtežjih kriminalcev. Vsi skupaj, kar vas je pri vaši "firmi"! Posledica hanžkovanja? Še vedno?

Javnost pričakuje tudi dosti tršo roko do tistih policistov, ki pogosto mencajo do zadnjega trenutka, dokler ne pade smrtna žrtev in to z argumentom: imam ženo in otroke. Poveljnik brez jajc.press...

Ja ljubi bog, koga pa zanima, da imaš ženo in otroke. Potem (če si ne upaš posredovati) zamenjaj službo in mogoče pleti košare iz šibja...

Pojdite malo pogledat v Nemčijo, kaj tamkajšnja policija naredi z demonstranti, če gredo čez rob dovoljenih pravil. Prefuka jih! In to kar tam, na ulici, na licu mesta. Tam ni nobene človekove pravice za tiste, ki po cestah vpijejo, razgrajajo, so pijani. In prav je tako!

Tu pa (pri obnašanju, reagiranju policije): balkan. Še vedno... Celo manj strogi ste, kot so bili Titovi miličniki. Vem, kaj govorim. Opazujem vas od 1970-ega. In greste navzdol in ljudje so z vami čedalje bolj nezadovoljni!

Tudi zato, ker je šla vaša avtoriteta že 10 ali celo 15 let nazaj - V MALORO!

Nazadnje urejeno:

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.624
1
425
83
www.weekendwarrior.si
..ksz

MAlo izgredov sem pobrisal, lahko pa bi še kakšnega. FIno bi bilo da dvignete nivo komunikacije v tej temi, sicer jo bomo zaklenili,

Nazadnje urejeno:

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Jasno, tistega zaradi katerega so se "izgredi" zaceli, pa nisi, kajne?

bonk.gif

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.100
44
48
Za nastalo situacijo ni kriva policija, temveč država, ki policistom ki se znajdejo v postopkih zaradi strokovnega ukrepanja, obrne hrbet. Lahko je pljuvati, če ne poznaš ozadja dogajanja.
A je za to da se ne stera unih šotoriščarjev pred borzo je tudi policija kriva?