umiritev agresivnega voznika

Tony_Clifton

Fizikalc
18. okt 2014
1.635
2
36
Citat:
Uporabnik kripo pravi:
Dva. Prehiteval sem tovornjake, ki so se peljali manj kot 70. Jaz sem jih prehiteval in se peljal 80. Ko sem se hotel umakniti se je pa pojavila tale zenska. In pol se seveda nisem.
Glede na to, da si zmanjšal na 0 in stalno vozil po levem pasu, si dokazal, da si navaden agresivni prašič. Neuvidevno tele, ki ne pozna prometnih predpisov.
BTW: jaz ti nebi blendal, ampak bi te prehitel po desni.

Nazadnje urejeno:

Schime

Guru
22. nov 2008
1.986
770
113
V takem primeru je najboljše pozabit na vse in se lepo umakneš, da gre fuknjenec naprej. Je pa res, da je včasih slab dan in potem se zgodi zgornje. Sam potem prideš na nek isti nivo kot tisti, ki se vozi za tabo.

So pa res nekateri prepričani, da je cesta samo za njih narejena.

Nazadnje urejeno:

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Ti si tako ali tako malo "poseben".
zmaga.gif

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Tony_Clifton pravi:
Citat:
Uporabnik kripo pravi:
Dva. Prehiteval sem tovornjake, ki so se peljali manj kot 70. Jaz sem jih prehiteval in se peljal 80. Ko sem se hotel umakniti se je pa pojavila tale zenska. In pol se seveda nisem.
Glede na to, da si zmanjšal na 0 in stalno vozil po levem pasu, si dokazal, da si navaden agresivni prašič. Neuvidevno tele, ki ne pozna prometnih predpisov.
BTW: jaz ti nebi blendal, ampak bi te prehitel po desni.

Če bi prehiteval po desni ne bi pisal teh vrstic .. Bil bi namreč pokojnik, ki bi končal svoj podvig pod kolesi tovornjaka.

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik kripo pravi:

In potem se ti jeziš? Ja že, ona je že bila idi.ot, ampak si prepričan, da njenega idiotizma ni potenciralo tudi tvoje ravnanje?

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Daj mi prosim razloži, ker ne kužim.

Po desni tovornjaki 70, jaz po levi prehitevam z 80, kolikor je tudi najvišja dovoljena hitrost.

Ker pač ne morem desno dokler tovornjakov ne prehitim se vozim po levem. Ona popizdi, ko imam na desni tovornjake.

sass

Guru
1. sep 2007
5.213
851
113
napisal si, da si se hotel umaknti, ampak ko se je pojavila ona, se potem nisi...

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik kripo pravi:
.. Sem se ji že hotel odmakniti, ampak po vsem tem se ji valda nisem ..

2 kretena sta se našla pač. Žal te moram obvestiti, da si ti eden izmed njih.

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Če sem prav razumel redosled dogodkov...

1. Prehitevaš kamione, tvoja hitrost 80 km/h na prehitevalnem pasu...vse OK
2. Med prehitevanjem kamionov za teboj prileti hudo nasršen ženski projektil. Ker še kar prehitevaš in se nimaš kam umakniti, ostaneš na prehitevalnem pasu. Še kar vse OK...
3. Kamione prehitiš, želiš ne umakniti (torej si imel možnost za ta manever), ampak nekaj ti ne da miru in ostaneš na prehitevalnem pasu. Ženska seveda še bolj popi.zdi. No, ta korak je po moje tisti, ki je vse skupaj potenciral...

Sem prav razumel?

Citat:
Uporabnik kripo pravi:

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Večinoma.
Za umik še ni bilo prostora, ker nisem eden izmed tistih, ki se postavi pred tovornjaka , da mora on zabremzati. Vedno peljem še vsaj nekaj metrov, da se varno vključim pred vozilo, ki sem ga prehitel.

Ženska je pa popizdila, ko sem bil še vzporedno s kabino tovornjaka. NIsem tisti, ki se ves čas vozi po levi. Takih tudi jaz ne maram.

Je pa res, da sem ostal na levi tudi kasneje, ko bi se že lahko umaknil, je bila pa to posledica fakejev in dolgih luči, ki sem jih bil deležen.

sass

Guru
1. sep 2007
5.213
851
113
se pravi ženska ti je poblendala, ker se ji nisi takoj umaknil na desno pred tovornjak, ampak šele čez nekaj metrov, in zaradi tega si jo ti še naslednjih 5 km zajebaval, zaviral in ustavljal na prehitevalnem pasu?

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
Citat:
2 kretena sta se našla pač. Žal te moram obvestiti, da si ti eden izmed njih.

467716-post_slo.gif

končno en... za takele vijevaje sta vedno dva kretena potrebna, včasih zaradi takih kretenov res najebe kak 3

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.493
120
63
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Desna noga na gas, z levo nogo pa božaš bremzo, kot je Matey predlagal.
Ce pa ne znas bozat bremze z levo nogo, si pa zlo hitr direkt na 0
smile-1.gif

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Citat:
Uporabnik sass pravi:
se pravi ženska ti je poblendala, ker se ji nisi takoj umaknil na desno pred tovornjak, ampak šele čez nekaj metrov, in zaradi tega si jo ti še naslednjih 5 km zajebaval, zaviral in ustavljal na prehitevalnem pasu?

Preberi vse še enkrat in opusti svoje predvidevanje. Preberi raje kar se je RES zgodilo.

Tony_Clifton

Fizikalc
18. okt 2014
1.635
2
36
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Če sem prav razumel redosled dogodkov...

1. Prehitevaš kamione, tvoja hitrost 80 km/h na prehitevalnem pasu...vse OK
2. Med prehitevanjem kamionov za teboj prileti hudo nasršen ženski projektil. Ker še kar prehitevaš in se nimaš kam umakniti, ostaneš na prehitevalnem pasu. Še kar vse OK...
3. Kamione prehitiš, želiš ne umakniti (torej si imel možnost za ta manever), ampak nekaj ti ne da miru in ostaneš na prehitevalnem pasu. Ženska seveda še bolj popi.zdi. No, ta korak je po moje tisti, ki je vse skupaj potenciral...

Sem prav razumel?

Citat:
Uporabnik kripo pravi:

Ne pozabi tega, da se je ustavil:
Citat:
Uporabnik kripo pravi:
mah, za ritjo se ji nisem hotel voziti, ker bi mi lahko ona zabremzala, pa bi jaz poču vanjo ...

Najprej sem zmanjšal na 50, pol pa 0 khm .. ker me je rasfukala. Pol sem se odpeljal dalje, on az dolgimi za mano ... ko je bila spet omejitev 130 je pa "zaostala" ...

Ponudba za sliko pa naj vseeno velja
wink-1.gif

Tip je očitno totalen pacient. Pripravljen se je ustaviti na prehitevalnem pasu, na območju dela na cesti, ker me je nekdo poblendal in tako globoko užalil njegovo samopodobo popolnega voznika!?

Sicer sem pa prepričan, da poleg vsega še prav svinjsko laže. Še nisem srečal srečal tovornjaka, ne v Sloveniji, ne v Avstriji, ne v Italiji, ne v Nemčiji, ki bi na območju dela na cesti z omejitvijo 80 vozil 70km/h. Vsi vozijo precej bližje 90km/h (po GPS) - tako da tale pacient niti slučajno ni z 80km/h, ne po števcu, ne po GPS, prehiteval na območju dela na cesti. Za to se je treba peljati 90+ (po GPS)

Troll ali pa totalen sociopat.

Nazadnje urejeno:

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik kripo pravi:
Je pa res, da sem ostal na levi tudi kasneje, ko bi se že lahko umaknil, je bila pa to posledica fakejev in dolgih luči, ki sem jih bil deležen.

Torej priznaš, da si se spustil na njen nivo in za nekaj časa bil vsaj takšen pacient, kot ona?

Drifter

Fizikalc
22. jul 2007
1.167
14
38
Jst bi ti se kazen napisal. Kako ti vEs zakaj se ji je mudilo? Mogoc ji je mama umirala v bolnici... Oz nema veze ocitno se ji je ze mudilo. Tako kot se meni dostikrat in pol zarad taksnih "pomembnezev" nimam druge kot da sem [cenzura] in moram it mimo po desni, ker jih voznja po prehitevalnem z 100km/h ali manj ocitno vzburja. Daj bodi v bodoce vredu decko pa pusti prometu da tece tekoce😉👍🏻