Umetnost parkiranja

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
se mi je zdelo, da se gre za tvoje obiske, pri nas se to zgodi, ko pride kdo in si misli, eh saj bom edini na obisku/whatever

ker pa so pred hišo 3 parkingi, od tega 2 pred dvojno garažo se itak pogosto zgodi, da je treba avte prestavljat, tud če folk normalno parkira, se ne sekiramo preveč

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.912
113
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
no no lepo prosim jaz imam KR tablico, pa pošišam vse LJ in MB v vožnji in parkiranju....

to ni umetnost, probaj si tiæa merit z CE pri parkiranju. ti garantiram da si v naprej obsojen na neuspeh. v mb je tak nekak: tam, kjer v življenju še nisi videl avta parkiranega, ker to ni možno, ker ni noben tolko omejen da bi tam parkiral, ker nobenemu na kraj pameti ne pade..., in ko se tam en sparkira, ima 99.9% CE tablico
hysterical-1.gif
večinoma so to študenti iz celja z gajbicami

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
...KSZ...

Vsi ste zgrešili. Gre se za parkirišče pri privat hiši...

In kulturi obiskovalcev...

Imaš narisane črte, ali morajo obiskovalci telepatsko ugotoviti tvoje želje ?

Don_kugla

Pripravnik
17. avg 2007
525
0
16
Maribor
Ja to je vedno vedno hudič s temi parkirnimi butci. Ne gledajo ne znakov ne nič. Mene pred našim blokom najbolj iz tira spravijo obiskovalci,mi ko tu stanujemo smo si tako naredili nek red,katerega se po večini vsi držijo.ko pa pride kak obisk pa je sranje tukaj,ker se vsak hoče sparkirat meter vstran od vhoda
stupid-1.gif

Če grem jaz komu na obisk,mi na kraj pameti ne pride,da bi rinil z avtom nekam,kjer mi je jasno,da še stanovalci nimajo kje parkirat
grims-1.gif

Takega kretene vedno zaparkiram,če se le da!!!!
jezen.gif

Zaradi mene si ga s hiapom ven dvigni,če si degen
13.gif

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.142
14
38
Vceraj je v btc-ju fraca moral pustit avto na invalidih pred vhodom, ceprav je bilo dovolj parkirnih frej 5 m stran. Mozgani kot lesnik? Takim bi jih pa samo z vilicarjem na bok dal.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Drugič si kupi labelo in mu napiši da je invalid...pa tam kjer voznik skozi gleda...ti povem da ko bo dež si bo zapomnil kje je parkiral zadnjič.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
"_možganski_ invalid"

A to tako, da se napis pojavi šele pol, v dežju?
Nice one!

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Ma ko začne padat dež ti še boljši brisalci ne obrišejo stekla...ne vidiš nič ven,vse se samo razmaže.....enkrat so enemu tako namazali celo šipo...ma je šel domov z glavo ven skozi stransko okno...z vetrom v laseh...pa dežjem tudi

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
...KSZ...

Vsi ste zgrešili. Gre se za parkirišče pri privat hiši...

In kulturi obiskovalcev...

Imaš narisane črte, ali morajo obiskovalci telepatsko ugotoviti tvoje želje ?

Gre za pomanjkanje osnovne kulture. Katere očitno ne premoreš tudi ti...