Umetnost parkiranja

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
...pustimo ob strani urejena, začrtana parkirišča...

Meni ni jasno, kako je človek lahki tako neuvideven, da zaparkira prostor, kjer bi lahko parkirali vsaj štirje "normalni" vozniki.
bonk.gif

Če se pripelješ k privat bajti, parkiraj nekje ob strani, ne pa diagonalno/počez in v najverjetnejšem primeru še zaparkirat dovoz v garažo.
bonk.gif

K sreči imamo nekateri še "rezervne" lokacije, ampak vseeno.

Ne morem si pomagat, ampak to me razpizdi u 3PM.

Pa znamka in cena vozila ne igra vloge.

Koji qrac pa lahko parkira normalno, če so tam že prej dva ali trije avti?!
bonk.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Par dni nazaj sem bil v Tušu v Celju (Planet). Saj vemo kakšen sloves imajo CE vozniki, ampak to je bilo pa nekaj neverjetnega - vsak drug avto (brez pretiravanja!) je bil preko črte, tak da si imel vsepovsod vmes polno praznih prostorov za Smarte
rolleyes-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Mogoče nisem bil dovolj jasen...

Gre za privat parkirišče.

Moje...

Saj kolegom in žlahti je jasen "režim", problem so v glavnem majstri...

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.186
113
Pri nas je bilo isto, kar je pa najslabše pa da mu nič ne moreš sem klical pajka enkrat pa so rekli da na privat pač ne pobirajo če mu ga kaj zjebeš pa odgovarjaš

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.433
5.661
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Mogoče nisem bil dovolj jasen...

Gre za privat parkirišče.

Moje...

Be the king of your castle! Jaz bi v takem primeru zaparkiral.....like upssSsss
shocked-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Meni ni jasno, kako je človek lahki tako neuvideven, da zaparkira prostor, kjer bi lahko parkirali vsaj štirje "normalni" vozniki.
bonk.gif

Prijatelj, I feel your pain.
Pravkar imam pred oknom tako "umetnino". Za slikat.
rolleyes-1.gif

Citat:

Ne morem si pomagat, ampak to me razpizdi u 3PM.
V 3 p_arkirna m_esta?
wink-1.gif

(sem se tri mesece čudil, zakaj pred Leclerc-om piše 3PM
tongue-1.gif
)

Citat:

Koji qrac pa lahko parkira normalno, če so tam že prej dva ali trije avti?!
bonk.gif
Hmm, tega stavka pa ne razumem?

A pajek torej ne odpelje, če ni občinska površina?
Kaj pa kao motenje posesti ipd?

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.667
224
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
pred našo pisarno je vedno problem s parkinimi prostori. pač, premalo parkirišč za čisto preveč folka v bajti. in gre za ogromno bajto, tko, od oka 2000 ljudi dela not. ampak smo našli nek način, da vsi parkiramo, če nekdo nekoga zaparkira, pustiš telefonsko not, pokliče odparkiraš in tko naprej ... drugače ne gre.

problem nastane takrat, ko se nekdo pameten spomne, da bo avto pustil ko svinja drek, ker če bi malo pogledal, bi se dalo čisto lepo mimo priti.

drug primer je pa ta, da folk, ki pride po opravkih, ne zna gledat, brat, kakorkoli, ker je na začetku tabla, kjer na veliko piše - PARKIRANJE DOVOLJENO SAMO ZA ZAPOSLENE. ne, zadnjič pridem in iz avta stardec. opa cupa, ga ustavim, peljem do table, nato nazaj do avta - "ja kje bom pa pol parkiral?" pa mu razložim, kako in kaj do parkirišča za obiskovalce - "samo, tam je pa za plačat". ja pol € na uro, fak, a je to res tko velik? js bom pa sredi dela moral zaradi enega takega 5x ven preparkirat, ker se njemu, ki je prišel po opravkih in ima očitno več časa kot jaz zapeljati 500m dlje. ampak so pa pacienti, ki jim to razložiš, pa še kar - "saj bom v 5 minutah nazaj". ti boš, jaz bom pa cel dan preparkiraval avto ... ne štekajo ... se borimo za rampo na vhodu, bomo videli kaj bo.

pred blokom pa ... se je malo umirilo.
grin1.gif

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Enemu mojemu prijatlu se je dogajalo da je pred blokom(njegovim) vedno eden in isti obiskovalec puščal avto na sredini ceste (kao..saj bom hitro...in je ta hitro ene dve ure mimo) ,problem je pa da ne moreš okrog bloka in še hujše je da prideš do pol poti in moraš rikvercat okrog vogala bloka na cesto po kateri se vozijo (kar hitro) tudi stanovalci drugih blokov.
Pa je en dan prijatelj ponorel in smo se zmenili...ko je tisti spet parkiral smo ga eden spredaj in drugi zadaj zaparkirali....ma je čakal 4 ure pa se ni upal prit vprašat naj odmaknemo avte....mislim...če lahko vsi parkirajo da ostale ne motijo ,potem lahko tudi ta bedak...zdaj ko je lekcija mimo ga pušča pred drugim blokom na parkirišču.
Se je pa večina stanovalcev jezila samo ukrepal pa ni nihče.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.634
211
63
Kranj
no no lepo prosim jaz imam KR tablico, pa pošišam vse LJ in MB v vožnji in parkiranju....

jest5

Guru
18. avg 2007
26.104
-8.791
113
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
no no lepo prosim jaz imam KR tablico, pa pošišam vse LJ in MB v vožnji in parkiranju....
Pošišaš počez, kot uni na sliki višje ane?

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.634
211
63
Kranj
ne pošišam jih v smislu normalne vožnje in upoštevanje vseh normativov CPPja.......in zdrave pameti.

Če ne verjameš, vabljen.

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Če nebi vedel, da ti površno pišeš, bi ti verjel iz prve roke. Tako pa...

Ena sama neodtipkana vejica = post pravzaprav kontra tolmačen glede na to, kar si hotel napisati. Daj, navadi se že tega, vsaj preglej post, preden ga potrdiš.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
...KSZ...

Vsi ste zgrešili. Gre se za parkirišče pri privat hiši...

In kulturi obiskovalcev...