Ultrabook

dugi

Fizikalc
2. sep 2011
221
44
28
ljubljana
Zanima me prenosnik za NEZAHTEVNEGA uporabnika velikost 15 inčev,če spodaj omenjeni zadostuje omenjenemu kriteriju.Imel bi ga namesto tablice,ko kam potujem.
Pogoj je,da je dostava iz EU zaradi morebitne carine ali davka.

Kaj pomenijo oznake na Gearbest G-W-2,G-W-4,G-W-5,G-W-6.
Kje se najbolj splača naročiti'

Če imate za predlagat še kakšno drugo internetno trgovino kar na plan.Cena tam do 200 EUR.

https://www.gearbest.com/laptops/pp_633614.html

hermann

Guru
19. mar 2014
9.665
6.525
113
Jaz sem si pred kratkim namislil enega yepota za 170€ iz gearbesta. V bistvu sem navdušen, kako dobro reč dela in kako dobro je stvar narejena. Ok, tipkovnica je pač takšna, kot pri pocenih laptopih pač so, ne glede na znamko (pod prsti se eno malo zvija). Barva je tudi kakršna je. Ampak zadeva je majhna (13.3"), ohišje je aluminijasto in izgleda prav dobro in nič ceneno. Ekran je takšen (IPS FHD), da osmeši vsa neprenosna rabljena jajca iz zgornjih linkov. Nabavil sem ga kot nadomestek za neuporabne android tablice in to opravlja brezhibno. Web in multimedijo prebavi brez kolcanja. Baterija od oka drži vsaj enih 8 ur.

Vzel sem ga iz evropskega skladišča (GW) in ga je prinesel UPS brez kakršnekoli carine.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
različne lokacije skladišč.

herman: bi lahko programiral na taki zadevi? iščem nekaj zase.

poveš model prosim, hvala.

Nazadnje urejeno:

hermann

Guru
19. mar 2014
9.665
6.525
113
Programirat odvisno v čem :) Jaz se nekega blaznega razvoja v eclipsu ali netbeansu ne bi ravno šel... Jaz sem ga sicer nabavil ravno zaradi programiranja, če je treba na dopustu kako pizdarijo nahitro rešit. Pa sem hotel nekaj kar je prenosno pa ni škoda, če razbijem. Samo jaz uporabljam izključno rdp dostop...

Moj model je yepo 737a. Imajo pa različni modeli vsi iste matične plošče. Npr Jumper ezbook3 pro je že en izmed takih. Vsi imajo isto matično, 6gb ram in 64 ali 128gb prilotan emmc.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
nekaj na easy, html/css/java/php itd.
a te modeli, ali kakega ezbooka? a čem se sprsit raje 400€?
pogoja sta 2: FHD in SSD.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.665
6.525
113
to kat ti hočeš ti bo sfolgal vsak

tvoje pogoje tako in tako izpolnjujejo vsi kitajci... tale moj ima še plac za dodaten m.2 ssd

igi

Guru
13. okt 2007
5.604
1.206
113
Celje
lahko ga kak dan privlečem v LJ, to je še najbližje kar do tebe pridem ;)

Ma trenutno je v eu skladišču samo Jumper EZBOOK 3 PRO Notebook za ceno 222€. Ti si ga v kakšni akciji staknil za 170€?

Kam pa postavi šumnike, ko preklopiš na SLO razpored tipk? Med L in enter mi manjka eno prosto mesto...

Je kdo naročal kdaj te zadeve "na firmo"? naredijo račun brez DDV, če gre iz EU skladišča?

Nazadnje urejeno:

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
spremljaj od tomsona kode na slotechu

Jumper EzBook 3 Pro 13.3" prenosnik s kodo: BOOKPRO iz 230€ na 197€

plačaš polno ceno, to so kitajci, to ni eu trgovina.

igi

Guru
13. okt 2007
5.604
1.206
113
Celje
spremljaj od tomsona kode na slotechu

Jumper EzBook 3 Pro 13.3" prenosnik s kodo: BOOKPRO iz 230€ na 197€

plačaš polno ceno, to so kitajci, to ni eu trgovina.
je poznam kode. Jih imajo tudi na slovenski Gearbest FB strani. Trenutna koda pa velja samo za kitajsko skladišče. In potem me bodo tu vžgali za carinjenje + ddv, pa še trajalo bo več kot mesec dni. Če pa naročim iz EU skladišča bo tu v par dneh.

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.477
1.848
113
na temni strani lune
@vsi ki uporabljate "kitajske" ultrabooke........kako se obnesejo tipkovnice.

Iščem nekaj podobnega (13inčev), pa me zanima kako se obnesejo tipkovnice pri "daljšem" (govorimo o cca. 2-3 strani v kompletu parkrat dnevno) tipkanju ter kako je z baterijami?

Po eni strani me mika Macbook Air, katerega se dobi sedaj za 900€, po drugi strani pa stane kitajček 4,5x manj.

Aja, uporabljal se bo večinoma internet (srfanje, FB, youtube,......), pogledan kak film, ter osnoven office paket.