Ultra thin

Onslow

Fizikalc
15. jul 2009
825
55
28
Pa ni nujno, da ima kdo izkušnje prav z dotičnim telefonom, mislim bolj na sploh s temi kitajskimi izdelki.

Onslow

Fizikalc
15. jul 2009
825
55
28
A res? Sploh je nima? Moram rečt, da sploh nisem pogledal, ampak bi jo skor morali imet.

Itak ne bi kupil to za edin telefon, ampak tko, pač poceni je, pa ne zgleda kot ponaredek nekoga drugega, pa tanek je, pa bi za hec kupil. No, itak sem že naročil, pa kar bo prišlo bo pač prišlo.

20. okt 2008
327
25
28
Sam gledam na omenjeni strani Lenovo S820 KLIK , ki ima zanimivo ceno, pa me malo bega, kaj je potrebno glede na vse ponujene opcije še zraven računati (Etotalk MOD ROM, vrsta škatle, send as a gift....).

Koliko torej pride omenjeni telefon s končno ceno, da ga dobim v SLO
confused-1.gif

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Sej lahko vse odkljukaš razen ROMa, pa mislim, da oni nimajo poštnine v ceni. Drugače jih imaš polno na aliexpress, od nekje 140$ z vključeno poštnino

recimo

http://www.aliexpress.com/item...1271346720.html

Približno toliko € bo potem tudi končna cena, ko plačaš vse.

Kupil sem že kar nekaj noname kitajskih telefonov, pa še vsi lepo delajo, seveda primerno svoji ceni, ker kupujem v glavnem low price za sorodnike.

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Tudi jaz ga naročam. Mi lahko kdo napiše kaj pomeni ta ROM: Etotalk Mod ROM, oziroma kaj z njim pridobim.
Hvala

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
ne, ker jih ponavadi nimajo navedene, pa tudi če so, jim ne verjamem.

Sicer pa če malo ugibam, seva radijski del, za katerega vsi več al manj uporabljajo integrirane rešitve od Mediatek oz Qualcomm, tako da če je dobro za Lenovo, ZTE, Huawei itd bo tudi za ostale.

Recimo tušmobil ima tudi ene prepakirane kitajce in za enega navaja sar vrednost 0.105 W/kg. A zdej bi pa ti bolj mirno uporabljal ta telefon, ker imajo oni tako napisano?

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
je pa fora pri teh ultrathin da jih merijo na najtanjšem delu, rob je tanek, potem pa se telefon odebeli, sicer iz slike ni čisto lepo vidno, ampak ima zadaj potem "trebušček"