"Ulaz Slovencima nije dozvoljen"

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.984
17
38
Bled
danes sem kolesaril po Bohinju. Peljal sem se mimo gostilne pri Hrvatu.
grin1.gif

hysterical-1.gif

Silvio

Pripravnik
11. okt 2007
689
1
16
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
sej prov da to pise na vratih. jaz bi edino dodal, psom in slovencem ulaz prepovedan!

Eh, pa ne moreš še hrvatom prepovedat vstopa, naj vsaj oni (vi?) tja hodijo...
smirk-1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
danes sem kolesaril po Bohinju. Peljal sem se mimo gostilne pri Hrvatu.
grin1.gif

hysterical-1.gif

ja, stara gostilna v srednji vasi. ena boljsih vcasih zdaj pa pojma nimam
zmaga.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Čisto po naklučju sem naletel na kolumno na strani vest.si in sicer na linku http://www.vest.si/2008/06/26/hrvaski-nacionalizem/ , kjer avtor opisuje, kako je med obiskom Brača pri neki gostilni opazil tablo z napisom ”Ulaz Slovencima nije dozvoljen” .

Kaj si nej mislimo o teh naših sosedih Hrvatih?? To je že višek nestrpnosti in posledica konstantnih političnih prepirov med državama... in hrvaški nacionalizem, ki presega vse meje.

Se ne obremenjujem, jaz hodim v Grčijo.

Za slovenske budale, ki jim dol stolčejo avte, jih žalijo, tepejo..oni pa še kar rinejo dol..se mi ebe.

shift

Guru
20. jul 2007
9.898
2.284
113
za šankom
ksz...

v gostilno deutscher peter na avstrijski strani ljublelja tudi slovenci ne moremo pa je lastnik slovenec
confused-1.gif

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Citat:
Uporabnik shift pravi:
ksz...

v gostilno deutscher peter na avstrijski strani ljublelja tudi slovenci ne moremo pa je lastnik slovenec
confused-1.gif
Poznam zgodbo o parih tipih, ki so v tej gostilni jodlarje prefukal in enga obesl za reklc na obešalnik iz jelenovih rogov, ker so prišli not in naročili, lastnik jih je pa jebal v glavo in hotel vn fuknit.
Na žalostr so jih žandarji še pred mejo ujel...
Kolega + je šel not na pir in jima je namesto dober dan rekel: "Kaj je, hlapca?"
bonk.gif

Jaz sem šel cca 1000x tm mim, pa tut 1x ni bilo avtomobila s slovensko registracijo na parkirplacu.

shift

Guru
20. jul 2007
9.898
2.284
113
za šankom
mi smo bili z kolegi notri takoj po opraljenem vozniškem izpitu.notri prideš BP.se vsedeš in lahko čakaš 6 ur ampak postrežen pač ne boš.kot da te ni v gostilni