Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
malo "švoh" temleji se mi zdijo...
koliko pa je tale hec stal?
Če se je plošča po 1 tednu razopažala in se je povesila samo toliko kot piše, da se je, to pomeni, da je dobro armirana in narejena iz kvalitetnega betona. Težava je v zobotrebcih, ki to ploščo držijo tam kjer je in to se da sanirati...Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Torej, vprasanje, kaj sedaj narediti?
Jap, to bo najboljše ... pa eno folijo na ploščo pokriti, da ne bo voda pronicala v razpoke, pa enega robota še, ki bo pozimi skrbno odstranjeval sneg.Citat:
Uporabnik cnpod pravi:
Če se je plošča po 1 tednu razopažala in se je povesila samo toliko kot piše, da se je, to pomeni, da je dobro armirana in narejena iz kvalitetnega betona. Težava je v zobotrebcih, ki to ploščo držijo tam kjer je in to se da sanirati...Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Bolj estetska rešitev pa bi bila porušenje in izdelava lesene zadeve... to je pa tudi res.
sem skoraj prepričan da so to delali ljudje albanskega rodu, načrt pa so najbrž dobili v "domačem" okolju.Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Take konstrukcije se delajo pri nas? Ko sem pogledal sliko, sem mislil, da je to v Albaniji slikano..
jebemtis, se cize ne bi postavil spodaj, kaj sele avto, pa cetudi starega.😂
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
vprašanje kako so naredili armaturo, ce bi lpo armirali v obeh cona zgornji in spodnji, nima kaj da klecne. vseeno, sama gradnja je čudna.
Čemu je namenjen tvoj komentar pa res nisem uspel ugotoviti..??Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Jap, to bo najboljše ... pa eno folijo na ploščo pokriti, da ne bo voda pronicala v razpoke, pa enega robota še, ki bo pozimi skrbno odstranjeval sneg.Citat:
Uporabnik cnpod pravi:
Uporabnik Cash pravi:
Bolj estetska rešitev pa bi bila porušenje in izdelava lesene zadeve... to je pa tudi res.
Citat:
Uporabnik sandra pravi:
Da je narejeno na horuk (črna gradnja) sedaj pa jok in stok.