Ukradena verižica

B81

22. jul 2007
37.907
11.107
113
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Kje pa češ nositi nakit če ne v javnosti? A smo že tako nizko padli?

Saj zato je menda, da se vidi ali ne
smile-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.193
16.472
113
Ja pa ne, če si zunaj na mrazu, oblečen v majico, pulover/puli, bundo, itd... to je potem "vunmetanje" oz. "playin' žešæi" =P

Nakit lahko nosiš "zase in za bližnje", lahko pa tudi za druge. V tem drugem primeru bo to marsikdaj imelo svoje posledice, vsak pa bo ležal tako kot si bo postlal.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Potem se jaz z uro za 8,000€ ne smem nikjer pojaviti. Z avtom za 100.000€ ti pa noben ne reče, da si blesav.

Ali z iphonom, ki stane isto kot tista verižica.

Problem ni v tistih ki to nosijo, ampak v tatovih. Ne vem kdo vas uči neumnosti, da so si ljudje to sami krivi.

retLa

Pripravnik
24. jul 2011
187
0
16
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

Je pa dober dokumentarec - v spominu mi je ostal izrek "mi v enem veceru dozivimo to kar povprecni ljudje celo zivljenje ne"

"500€ tvoja plata, ja to primam svakog dana," "skini tog rolexa, daj ključeve od mercedesa" itd
cool-1.gif

Očitno so fantje želel izvedeti, ali je lastnik verižice res tako "žešče-zvani-zajebani" kot izgleda.

Upam, da jo dobiš nazaj in super, da ni nihče resneje poškodovan.

Numy se strinjam s teboj. Lahko nosimo drag nakit in dodatke itd in nam nihče nima pravice tega vzet, ampak na žalost je resnica drugačna. Riziko je vedno.. ne živimo v poštenem svetu.

Nazadnje urejeno:

ssokec

Pripravnik
23. dec 2012
85
33
18
OK fantje danes sem dobil verižico nazaj, verižica mi je bila strgana z vratu že med prvim prerivanjem, nato sem jo dal kolegu da mi jo shrani (tega se jaz ne spomnem) vendar jo do danes ni našel kajti imel je malo strgan žep v bundi in je zlezla iz žepa med polnilo bunde, danes je njegova boljša polovica oprala bundo in opazila med obešanjem da je nekaj na robu bunde.žž

Hvala vsem sodelujočim v debati.

LP!

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Potem se jaz z uro za 8,000€ ne smem nikjer pojaviti. Z avtom za 100.000€ ti pa noben ne reče, da si blesav.

Ali z iphonom, ki stane isto kot tista verižica.

Problem ni v tistih ki to nosijo, ampak v tatovih. Ne vem kdo vas uči neumnosti, da so si ljudje to sami krivi.
Z uro za 8.000 EUR se lahko pojaviš kjerkoli. V Sloveniji je itak malo ljudi, ki bi poznali vrednost take ure. Večina tistih, ki bi pa uro opazila, bi ti pa hitro pokazala svojega "hojerja" ali "omego", ki ga je za 20€ kupila na plaži v Grčiji... In če si pametno tiho, da gre pri tebi za original, tvoji uri ne bo hudega.

V veliko večji nevarnosti si z iPhonom - to je statusni simbol; dragocena ura je "metanje denarja stran" - čeprav bo delovala še takrat, ko se iPhona nihče več ne bo spominjal.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik ssokec pravi:
OK fantje danes sem dobil verižico nazaj, verižica mi je bila strgana z vratu že med prvim prerivanjem, nato sem jo dal kolegu da mi jo shrani (tega se jaz ne spomnem) vendar jo do danes ni našel kajti imel je malo strgan žep v bundi in je zlezla iz žepa med polnilo bunde, danes je njegova boljša polovica oprala bundo in opazila med obešanjem da je nekaj na robu bunde.žž

LP!

OK torej ti jo je prijatelj ukradel... ti si pa obtožil uboge mimoidoče
bonk.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik ssokec pravi:

LP!

Hahaha, kakšna zgodbica...
bonk.gif

B81

22. jul 2007
37.907
11.107
113
Hmm...spomni se mogoče ne zaradi šoka, veliko bolj verjetno pa je, da se ne spomni zaradi alkohola
smile-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Se mi je kar zdelo da bo kaj takega, vsa štorija o tem, kako naj bi skupina mladoletnih tatov operirala pri bureku, je bila čudna. Valda ne kradeš tam, kjer se vsak dan prehranjuješ.
smile-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.430
7.545
113
KSZ

fant je verjetno pozabil povedat, da je bil pijan kot cep =) to pojasni marsikaj =)

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Verjetno ima tudi lastnik verižice južne korenine, ker take ketne nosijo predvsem volilci Jankoviæa!
evil.gif
Tako da, se bodo že med sabo zmenili.
prehitel si me... æefurska posla