Ukradena verižica

ssokec

Pripravnik
23. dec 2012
85
33
18
Pozdravljeni!

V petek 21.12.2012 okoli 23:45 sva bila z kolegom vpletena v manjšem pretepu s skupino 4-5 fantov starih med cca 18 in 25 let pri kebabu (Nazorjeva ulica - Ajdovščina v Ljubljani) med pretpom so mi ukradli zlato verižico v vrednosti med cca 800 - 900 EUR.
Verižica je bila taka kot tale v tem oglasu:
http://www.bolha.com/umetnine-...clct=1355826977

če bi kdo kar koli vedel o tem prosim naj me kontaktira prek, PM, maila na ssokec(at)gmail.com oziroma naj to sporoči na policijsko postajo.

ssokec

Pripravnik
23. dec 2012
85
33
18
Zadeva se je začela z besednim spopadom, nato so se strasti pomirile in odšli smo vsak na svojo stran (jaz in kolega na kebab), približno 5 minut kasneje se nam je omenjena skupina približala in je prišlo do pretepa vendar je bilo po cca minuti že vsega konec. (kasneje sem opazil da nimam več verižice okoli vratu). Predvidavam da so se vrnili do naju z željo po moji verižici (glede na to da so se strasti v prvo umirile).

Podal sem tudi prijavo na PP z upanjem da se bi kaj videlo na varnostnih kamerah okoliških stavb.

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.470
5.055
113
temu se reče "zlatni lanac", zgolj za lažje razumevanje

zlatni-lanac.jpg

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Nikjer se ne bo pojavila, prodali jo bodo na prvem vogalu, kjer odkupujejo zlato in bo šla direkt v talilni lonec, dobili bodo pa denarja ravno za 3 runde kebaba.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
bravo. če jo tako razkazuješ v javnosti potem tudi nosi posledice. A denarnico tudi puščaš v avtu na vidnem mestu, recimo kar na armaturi in tako, da ven gledata 2x po 500eur?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Nikjer se ne bo pojavila, prodali jo bodo na prvem vogalu, kjer odkupujejo zlato in bo šla direkt v talilni lonec, dobili bodo pa denarja ravno za 3 runde kebaba.

Za vsako tako večjo prodajo zlata naj bi moral priložiti osebni dokument. Tako da mogoče bi tudi prek talilnic lahko policija prišla do storilcev...

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
bravo. če jo tako razkazuješ v javnosti potem tudi nosi posledice. A denarnico tudi puščaš v avtu na vidnem mestu, recimo kar na armaturi in tako, da ven gledata 2x po 500eur?

Si pa dal primerjavo
stupid-1.gif

A si tut tko drgač [cenzura], al se sam delaš kretena?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
in sploh se bo policija trudila s pridobivanjem posnetkov in sodnimi nalogi, na koncu bojo pa dobil sliko 5 mulcov s kapami... in kaj naj potem naredijo?

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik ssokec pravi:
Zadeva se je začela z besednim spopadom, nato so se strasti pomirile in odšli smo vsak na svojo stran

Pri capcih si zapomni eno pravilo, ce se zgodi zatisje pred nevihto, pricakuj da nevihta se pride.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:

Za vsako tako večjo prodajo zlata naj bi moral priložiti osebni dokument. Tako da mogoče bi tudi prek talilnic lahko policija prišla do storilcev...

Večjo? To ni nič denarja vse skupaj. Če je 800€ dal zanjo, potem bodo mulci veseli, če bodo dobili 250€ zanjo.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
3
38
ne vemo, ali se je verižico vidlo ali ne... Če se jo je, sigurno ni kje na tleh ostala.Če pa se je ni pa je šansa, da jo je nekdo zašlatal, vtrgal in vzel, ali pa se je kar vtrgala od ruvanja, padla na tla pa je noben ni videl.Tole zadnje se mi zdi praktično nemogoče.

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.165
4
38
Maribor
Citat:
za kakršne koli uporabne informacije sem pripravljen ponudit nagrado, zainteresiran sem tudi za odkup verižice od storilcev oziroma "najditeljev"

Na drugem forumu ponujaš nagrado. Zakaj še tu ne
smile-1.gif

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Pa sej ni nujno, da so ti jo oni ukradl. Ce ste se tepl, se je pac strgala in padla nekam.

Takšna ketna drži kot furžel za bika. Nemogoče jo je kar neopazno strgati. Razen, če so ga namukali do amena in ni ničesar čutil.

Je mogoče, da je bil napad insceniran?