UKC Maribor

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Najlažka pot - greš prvi izvoz za maribor, potem zaviješ za center in samo slediš tablam za CITYPARK, ko prideš do cityparka imaš pa že table za UKC.

Lažje poti ni, prvi izvoz za maribor - v semaforju proti centru in samo slediš tablam citypark.

LP

In tam je vhod v UKC samo za urgenco
smile-1.gif
za obiskovalce pa lepo okoli.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Najlažka pot - greš prvi izvoz za maribor, potem zaviješ za center in samo slediš tablam za CITYPARK, ko prideš do cityparka imaš pa že table za UKC.

Lažje poti ni, prvi izvoz za maribor - v semaforju proti centru in samo slediš tablam citypark.

LP

In tam je vhod v UKC samo za urgenco
smile-1.gif
za obiskovalce pa lepo okoli.

Ni res !

Prvi je normalen vhod, naprej po hribčku dol je pa za urgenco.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.660
1.168
113
Titograd
Za navadne obiskovalce je samo en vhod (z avtom), poleg pa so garaže za parkiranje. Rondo na Titovi ima vhod samo za urgentna vozila, neurgentni reševalni prevozi imajo prejšnji urgentni vhod iz Pobreške ceste.

Razen če želiš na psihiatrijo, ta je pred železniško progo in ima svoje prakirišče.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Daj še enkrat preberi katero pot sem napisal !

Za človeka, ki ni bil še nikoli v življenju v mariboru ni lažje poti in nevem kaj zdaj nekaj po svoje pišeš.

Sledi tablam cityparka, potem pa imaš že table za bolnico. Prideš direkt pred vhod za obiskovalce. Če greš po tej cesti mimo vhoda ZA VSE, se spustih po hribčku navzdol in prideš do urgentnega vhoda. Kar pa itak ni predmet debate.

Tudi sam sem bil vsaj 20x do zdaj v UKCMB, vedno sem šel po tej poti, vedno na vhod na rampo, vedno vzel parkirni listek in vedno yebal mater tistemu vrataju ki mi ni hotel odpreti rampe ob odhodu
smile-1.gif

LP

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.660
1.168
113
Titograd
Europark je! Da ne bo kdo res cityparka iskal
smile-1.gif
in urgentni vhod ni po hribčku dol več, to je bilo do kakega leta nazaj, zdaj je nov na čisto drugi strani oz. iz glavnega vhoda gledano, po hribčku gor.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
smile-1.gif
in urgentni vhod ni po hribčku dol več, to je bilo do kakega leta nazaj, zdaj je nov na čisto drugi strani oz. iz glavnega vhoda gledano, po hribčku gor.

Ja evropark
bonk.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Daj še enkrat preberi katero pot sem napisal !

Za človeka, ki ni bil še nikoli v življenju v mariboru ni lažje poti in nevem kaj zdaj nekaj po svoje pišeš.

Sledi tablam cityparka, potem pa imaš že table za bolnico. Prideš direkt pred vhod za obiskovalce. Če greš po tej cesti mimo vhoda ZA VSE, se spustih po hribčku navzdol in prideš do urgentnega vhoda. Kar pa itak ni predmet debate.

Tudi sam sem bil vsaj 20x do zdaj v UKCMB, vedno sem šel po tej poti, vedno na vhod na rampo, vedno vzel parkirni listek in vedno yebal mater tistemu vrataju ki mi ni hotel odpreti rampe ob odhodu
smile-1.gif

LP

Dal sem zemljevid, daj še ti tvojega, ker jaz sem iz Maribora pa iz tvojega navodila absolutno ne vem o čem pišeš, city park pa vem da je v Grazu
smile-1.gif

Verjetno opisuješ isto pot, samo da sem jaz človeku namesto table omenil Telekomo džamijo, ki je ne moreš zgrešiti za razliko od nebroj tabl nakupovalnih centrov.

http://www.shrani.si/?3f/Ei/fsEh4eq/screenshot687.jpg

Lažje poti ni, razen če govoriva o isti poti.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
smile-1.gif

Ja evropark
bonk.gif

hysterical-1.gif
tebi že, nekomu ki ni iz MBja pa je fajn dat pravo navodilo.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.094
6.285
113
blizu močvirne prestolnice
Hvala vsem, saj sem bil že v Evroparku, pa tudi ko sem bil v vojski sem šel na krvodajalsko v UKC sam to je blo leta nazaj. Važn da po Titovi pridem pol bom pa že, z vašo in Božjo pomočjo!

I

Izbrisan uporabnik #488

Ti si se hotel Titovi izognit, zato si spraševal za obvoznico? Ampak potem bi na Partizansko prišel
smile-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
sam štajerci ste pa komi ugotovil kje imate vhod.
sam jebat našga mesijo..to pa ja...to pa znamo..seveda.

za kazen najprej vhod najdite, ker če vam mesija zrihta vhod..pa ne bo za raj ampak pekel..bo pa jok

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.094
6.285
113
blizu močvirne prestolnice
Sem prišel iz totega Maribora. Vtis? Dober, dekleta zelo ustrežljiva in prijazna, moški tudi prijazni! Imate pa lepo kapelico v UKC imenuje se po Antonu Martinu Slomšku!

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Glede prijaznosti se strinjam. Veliko prijaznejše osebje in zdravniki, nimaš občutka, da si samo številka, zdravnika lahko kadarkoli kontaktiram po mailu, dal mi je svojo direktno številko, ... in nikoli nisem čakal več kot eno uro, da so me poklicali v ambulanto. Govorim za ORL oddelek, drugje ne vem, kako je.

Imam manj kot 10 km do LJ poliklinike in 130 do UKC Maribor in sploh ni dileme - MB anytime
smile-1.gif