UKC Maribor

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
http://g.co/maps/8xx3x

oz. kak je ze vas pregovor, pomagaj si sam in bog ti bo pomagal. jaz sem ti dal zastonj namig (ker sem dobra dusa) kako se tega lotiti v prihodnje, saj mi je vzel manj kot pol minutke...

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
No štajerci mal se izkažite! Kako priti v UKC Maribor iz smeri Ljubljana in ali je v bližini vedno dovolj parkir placa? Hvala za odgovore!

To je v "centru" najvišja zgradba
smile-1.gif

Iz LJ voziš samo ravno v center MBja in ko zagledaš na levi Telekom đamijo (ne moreš zgrešit vizualno, ker zgleda kot đamija) zaviješ levo pri semaforju, in nato v naslednjem glavnem križišču (simuliran rondo) desno, potem pa ravno (preko proge) in že vidiš parkirno hišo, kjer piše koliko je prostih mest.

Lahko parkiraš tudi v samem UKC, če je prosto.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
http://g.co/maps/8xx3x

oz. kak je ze vas pregovor, pomagaj si sam in bog ti bo pomagal. jaz sem ti dal zastonj namig (ker sem dobra dusa) kako se tega lotiti v prihodnje, saj mi je vzel manj kot pol minutke...

Ti si mu dal pot po obisku v UKC
evil.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
khm, nisem ti dal univerze, ampak direkt pred mariborsko nadskofijo, se mi je zdelo najbolj primerno
evil.gif

poanta vsega skup, nauci se uporabljat google maps!

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ti si mi dal Univerzo
bonk.gif
bom pa naslednji ponedeljek dopoldan tam!

K sreči je to na drugem delu Drave
evil.gif

Glede na to, da greš v UKC, se ne bo dobivala, da se ne bi kaj nalezel, čeprav ti ne želim bolezni
smile-1.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.094
6.285
113
blizu močvirne prestolnice
Nisem bolan in se tudi za mene ne gre! Tako da ponudba velja! Kaj pa če bi šel dol iz vaše obvoznice da ne bi šel po tržaški al kaj je že, saj je kar dosti policajev tam?

Nazadnje urejeno:

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Nisem bolan in se tudi za mene ne gre! Tako da ponudba velja! Kaj pa če bi šel dol iz vaše obvoznice da ne bi šel po tržaški al kaj je že, saj je kar dosti policajev tam?

Dosti policajev na Tržaški? Enkrat letno vidim pri Žoharju parkiran kangu. Včasih so se še pri OMV-ju nastavljali, ampak jih tudi že dolgo nisem videl.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Najlažka pot - greš prvi izvoz za maribor, potem zaviješ za center in samo slediš tablam za CITYPARK, ko prideš do cityparka imaš pa že table za UKC.

Lažje poti ni, prvi izvoz za maribor - v semaforju proti centru in samo slediš tablam citypark.

LP

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik 8888 pravi:

Lažje poti ni.

Je pa glede na izjave papeža danes, ki nasprotuje modernizaciji, tebi težko priporočati kakšno navigacijo, tudi tisto na telefonu
smile-1.gif

Drugače pa tvoja ponudba je nesprejemljiva in nespodobna
evil.gif