Citat:
Uporabnik softi pravi:
specialce zajeli srbski civili..zdej bi jaz...ah...
ne vem zakaj se ne dovoli tem 60k srbom pripojitev k srbiji. kaka ozemljska celovitost kosova..meje je pa stari risal po litru konjaka...
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
. Beograd ponovno zlorablja kosovske Srbe![]()
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Bo treba spremljat zgodbo od zacetka...
Beograd zacne provocirati Kosovo zaradi (ne)priznavanje carinske dokumentacije -> uvede embargo na kosovsko blago
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Beograd zacne provocirati Kosovo zaradi (ne)priznavanje carinske dokumentacije -> uvede embargo na kosovsko blago
![]()
Citat:
Uporabnik softi pravi:
specialce zajeli srbski civili...
Citat:
Uporabnik softi pravi:ta beograd serje..serje tko, da smrdi do sem
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Moja anekdota govori o tem, da so končno enega dali izven kuhinje, za šoferja, pa je še ta failal.
Sicer se je pa vedelo, kam kdo sodi: Slovenci v alpsko izvidniške vode in zvezo, hrvatje mornarica, srbi artilerija, črnogorci šoferji (preleni, da bi peš hodili in puše pucali), bosanci tovarno odelenje (konji, mule pa to), šipci vešeraj in kuhinja - intendanti. Tiste bolj butaste od teh narodov, razen šipcev, so dali med prašinarje, a v intendante le najbolj ultra butaste.![]()
Je pa res, da šipcem nikoli nihče ni zaupal, zato tudi kuhali niso, niti imeli opravka z orožjem. Pač, lupili so krompir in pomivali talarje, kidali gnoj, futrali prašiče s pomijami, prali umazane uniforme in pošpukane rjuhe ter nosili kolm. Res pa je tudi to, da niso bili ravno brihtni (prej nasprotno).
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
![]()
Nekaj priznas ali ne... Ne pa da priznas pri izvozu na Kosovo, pri uvoz pa ne.
Citat:
Iz tvojega zapisa je razvidno da Albanci zavračajo dokumentacijo....sledi embargo BGja....in sedaj štala....