Ujeli tudi Hadžiæa!

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
tut brevik bo trdil da je neprišteven

in ti srbom verjames, da jih je bilo manj..jaz jim ne..sploh pa vladi RS

In? Zrtve niso steli Srbi, sicer so pa oni nekoc trdili da je bilo okoli 800?! in se to so bili vsi vojaki. Sicer pa stevilka v celi zadevi nepomembna. Vazen je "intent" oziroma "namen". Cisto vseeno je ali je zrtev 8, 80, 8000 ali 80000000000000000000000.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
lej..dej ti men razlozi kako je lahko vseeno a jih je 8 ali 80.000

pri osmih, prezivi marsikateri stars, otrok, žena, sestra..jih sma 8 ubijejo..to je..prometna nesreča
pri 80.000 pa v primeru tega okolja pomeni..vleiko prislekov..in mnogo domačih..recimo..al pa..vsi domači.

kako je torej vseeno..Mejduš..sej niso muhe al pa mravlje. vsaka zrtev je bila nesmiselna in nepotrebna, ni opravičila cilja, ni dosegla namena..in teb je vseen a je 8 al 80 tisoč..

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Cisto vseeno je. Ce imas ti namen pobiti vse Slovence in te nekdo pri desetem ustavi nisi zaradi tega pridobil olajsevalnih okoliscin. Razumes? Tvoj namen je bil genocid. Ali te je nekdo ustavil, ali nekdo prezivel, zmanjkalo streliva, zmanjkalo ljudi, karkoli ze... NI VAZNO. V bistvu za obsodbo sploh ni potrebno da kdorkoli umre ce te dobijo med pripravo/planiranjem.

Ko je Mladic dobil nalogo je prisotne takrat tudi sam opozoril da je to v ,kar se spuscajo genocid. Pa ni vedel kaksne so ali bodo stevilke mrtvih.

Za njega bo najvecje breme (poleg Srebrenice) mesto Prijedor. Posledicno tudi Sanski Most. Tamo bo zelo enostavno dokazati genocid neglede na stevilko. Sicer je 3 oziroma 8x manjse od Srebrenice.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ja ja ja..pa spet ni isto 8 ali 80k.

grem spat..dovolj za danes.

bova nadlajevala jutri.
brcko mi je s evedno uganka, mostar, jablanica tudi

pa kosovo mi ratuje zanimivo.

lahko noc zeleni

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.471
7.617
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Tudi ti ga bremenis pa nisi begunec tko da šuš...

se opravičujem..sam dvomim, da ga bremeni bolj kot ti
Pac napacno sklepas.

Ti bom pomagal: Jaz v zameno za denar ki mi ga da država delam. A veš. Delo. In v zameno za opravljeno delo dobim denar. Če bi to bilo v času blagovne menjave bi dobil pa kilo kruha in 5 jajc. On pa denar dobi in v zameno nic ne naredi. Ob bi pa pac dobil tri jajca bre da akrkoli dela. Bo šlo? Al je to prevec za razumet?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.471
7.617
113
na zadnjem tr00 alter meetu mi je povedal kje dela in tam v 99% placujejo na roke. Ostale povzetke lahko potegnes sam.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
torej ni breme državi.

torej je tebi potrebno vsako stvari narisati.......
ce ni davkoplacevalec je breme, stekas?
crazy1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
torej ni breme državi.

crazy1.gif

stekam, da je vas kar nekaj takih..ampak..kaj vas muci zdej on.

recimo

zeleni..ste neki delal po vegradu..pa nic davkov ni bilo od plac, pa par mescov nic zapravljanja..pa ste sli domov.

pa ste spet eni..k ste med vojno prisli..in ugitovil kaj ej to wc..pa zdej nocete nazaj

in pol mam čivšate..k tut za vsak sladoled dajo racun..pa burek

in zdej
32 je slovenc..na svojem. če ne daje..ne daje svojim.
pa vi..na tujem spilate krivi zakon? si predtsvljas, da ti prletim v šabanu dol in potegnem svinjske šnicle in slanino ven na baščaršiji.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
torej ni breme državi.

crazy1.gif

stekam, da je vas kar nekaj takih..ampak..kaj vas muci zdej on.

recimo

zeleni..ste neki delal po vegradu..pa nic davkov ni bilo od plac, pa par mescov nic zapravljanja..pa ste sli domov.

pa ste spet eni..k ste med vojno prisli..in ugitovil kaj ej to wc..pa zdej nocete nazaj

in pol mam čivšate..k tut za vsak sladoled dajo racun..pa burek

in zdej
32 je slovenc..na svojem. če ne daje..ne daje svojim.
pa vi..na tujem spilate krivi zakon? si predtsvljas, da ti prletim v šabanu dol in potegnem svinjske šnicle in slanino ven na baščaršiji.

1. ti si dovolj zahojen da bi sel to dejansko delat
2. ti lahko kupis svinjske snicle in slanino tudi v veliko bolj zelenih mestih od bascarsije

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a zahojeno za malco iz torbe potgnt svinjski snicl in slanino? zanimivo
na baščaršiji sem dobil kafu iz filiđana, pa pizzo s piščančjo šunko in vse s piščancem. tudi do mostarja nisem nikjer našel svinje..sam in sam piščanc. v obliki salame, anrezka itd. ja, so bili čevapi itd.

ampak..ni tema kaj lahko kupim, ampak kako bi bilo, d ana šabanoviæevo sred belega dne na baščaršiji ven potegnem svinjsko šniclo in komad slanine. to bi bilo zelo normalno za nas in povsem ensprejemljivo za vas..krsenje avsih zakonov

in vi..pridete v slovenija in..dilate, kradete, streljate, in vlečete socialko. prodajate brez računov, delate brez računov.

in pol ti men o nekih morlanih vrednotah..pa ajnezi so vas resil pred genocidom, vi pa za hvala kaj?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Da, zelo zelo zahojeno. A mislis da kogarkoli kjerkoli zanima kaj ti jes ali ne? Kako bolan moras biti da bi sel drugim kazat vsebino svojega sendvica?

Dobil si "kafu iz fildzana" isto kot bi je dobil v Banja Luki, ta izraz se je vedno uporabljal v BiH. In ne samo v BiH btw. Pizzo dobis prilagojeno lokalni populaciji. Verjel ali ne to pocne tudi McDonalds, Coca Cola, itd. Ce lahko Coca Cola prilagodi Coca Colo Zidom/Mehicanom je res cudno da je nek pizzopek prilgodil pizzo muslimanom.
stupid-1.gif

Ce nisi nasel svinjine si ti NESPOSOBEN ali LAZES (sumim na kombinacijo),ker je vecina trgovski verig "tujih" in dobis prav vse. Med drugim tudi Meckator, Konzum, itd, itd. Svinjino dobis tudi v Konzumih ,kjer je prebivalstvo skoraj 100% zeleno.

glede na to da ze v podpisu nekaj smuglas in stalno nekaj kupujes/prodajas mimo drzave bi malo pomiril filozofiranje o tej temi
crazy1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Btw, ze to da gres v SA in narocas pizzo (sploh pa svinjsko za vsako ceno) govori dovolj o mentaliteti cloveka
crazy1.gif
Slanina/sunka na pizzi je dodatek oziroma prilagojena pizza.

Original pizza je bila hrana revezev in mesa sploh ni bilo gor. Ce je pametujes o teh zadevah.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kot turist v SA pa res ne grem v emrkator, konzum..sem se vsedel na baščaršiji in pogledal kaj bom ejdel..spil se kavo in coca colo. jedel sem zvečer v jablanici jagnjetino.

kaj te moti moj podpis? si mi fovš, da lahko kupim? a bi ti tudi, potem pa odcepil? a te boli, da bom asfaltiral okol đamije..al kaj.

nekam nizko gremo, a..so mamica povedali preden so odapeli..a so kako zapeli preden so se ohladili.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Sem ti ze razlozil.... Taksne stvari ze v principu delajo bedaki. To je nekako kot ce bi jaz v Prekmurju zahteval baklavo in se cudil kaksna in zakaj ima/nima pravih orehov. Ce si ze tako zelel svinjino na pizzi bi izbral eno od restavracij v kateri je na meniju svinjina. Simple? Svinjsko meso na pizzi kjerkoli in kadarkoli ni sveta pravica.

Ce kupujes in prodajas brez racuna nisi ravno pravi da bi komurkoli pridigal glede racunov pri kebabu.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a ves kaj je turizem

gres po cesti..si prvic tam..vidis lepo gostilno..ambient..se zicnes in anrocis

ne kupujem brez racuna..le občasno ga ne vzamem..v gostilni ga vedno pustim..da majo neko korist od tega..prodajam pa nikoli brez računa