Ugrabljeno dekle v Trnovem

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik satelite_mike pravi:
to je bilo opozorilo unemu v priporu iz SKB ropa, da naj drži gobec.

predovlilna, vpletena politika? No, to se ve, samo kaj in kdo ima koristi?

satelite_mike

2 uri za cajtom
18. avg 2013
1.939
6
38
Citat:
Uporabnik shift pravi:
če je res odvisno kako bo dojel oz bolje rečeneo kako bo odreagiral,sedaj ali ga bo držal ali pa bo zapel še danes

če bo zapel bo to tudi njega dočakalo!
uf-1.gif

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
faaak.. kdaj je to blo? to je 100m stran od doma, pa zjutraj nisem nic videl?

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
Citat:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
če je res odvisno kako bo dojel oz bolje rečeneo kako bo odreagiral,sedaj ali ga bo držal ali pa bo zapel še danes

uf-1.gif

mislim da mu je to sedaj zadnja skrb,če mu je bila umorjena oseba res pri srcu

satelite_mike

2 uri za cajtom
18. avg 2013
1.939
6
38
men se zdi da je ugrabiteljem šlo nekaj narobe. Verjetno so jo hoteli samo prebutat, so jo pa preveč in je podlegla poškodbam.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.951
6.028
113
Citat:
Citat:
Uporabnik shift pravi:

uf-1.gif
Lahko da je že povedal preveč...

Mogoče se bo iz tega razpletla zgodba o naročnikih ropa skb, kajti sedaj so našli samo domnevne izvajalce (male ribe).

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.357
7.461
113
Kot ze napisano: bil je pri tok zadevah da je skb samo ena izmed njih In je moznih teorij vec

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Citat:
Uporabnik shift pravi:

V mojem primeru bi vse zatožil kdo vse je sodeloval v ropu. Da mi ubijejo punco ali kakšnega družinskega člana ... se sam maščujem, brez zakona in nekih pravic.

Sicer pa mislim, da tu ni šlo za neko opozorilo naj bo tiho ... mogoče je, da je ženska vedela preveč, ko so zvedeli, so jo odstranili, dokler ni bilo prepozno.

Kriminalcev ne podpiram, sem skoraj zagotovo prepričan, da je ona vedela za marsikaj že od samega začetka, tako da je delno sodelovala v ropu. Oz. kaj pa veš. ampak, če je bila vpletena v kriminal, še ne pomeni, da zaradi tega mora umreti.

Ni rečeno, da so jo pospravili ravno tisti, ki so sodelovali v SKB ropu ali njihovi naročniki ... možno je, da se je njen (ali pa sama) po ropu spustil še v kakšen drug kriminal z napačnimi osebami.

To ni bilo nobeno opozorilo (delno njenemu v zaporu, da z njimi ni heca), ženska je nekaj vedela, česar so se bali, da bi se razvedlo.

Sicer pa, kakor koli je bilo, ženske ni več in upam, da bodo naši policaji pa kriminalisti delo uspešno opravili in našli te pošasti, sodstvo pa naj končno enkrat da poštene kazni - doživljensko ali pa smrtno (katera bi mogla obstajati pri nas)!

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Citat:
Uporabnik EmptyHead pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:

V mojem primeru bi vse zatožil kdo vse je sodeloval v ropu. Da mi ubijejo punco ali kakšnega družinskega člana ... se sam maščujem, brez zakona in nekih pravic.

Sicer pa mislim, da tu ni šlo za neko opozorilo naj bo tiho ... mogoče je, da je ženska vedela preveč, ko so zvedeli, so jo odstranili, dokler ni bilo prepozno.

Kriminalcev ne podpiram, sem skoraj zagotovo prepričan, da je ona vedela za marsikaj že od samega začetka, tako da je delno sodelovala v ropu. Oz. kaj pa veš. ampak, če je bila vpletena v kriminal, še ne pomeni, da zaradi tega mora umreti.

Ni rečeno, da so jo pospravili ravno tisti, ki so sodelovali v SKB ropu ali njihovi naročniki ... možno je, da se je njen (ali pa sama) po ropu spustil še v kakšen drug kriminal z napačnimi osebami.

To ni bilo nobeno opozorilo (delno njenemu v zaporu, da z njimi ni heca), ženska je nekaj vedela, česar so se bali, da bi se razvedlo.

Sicer pa, kakor koli je bilo, ženske ni več in upam, da bodo naši policaji pa kriminalisti delo uspešno opravili in našli te pošasti, sodstvo pa naj končno enkrat da poštene kazni - doživljensko ali pa smrtno (katera bi mogla obstajati pri nas)!
LOL, mater eni ste pa pravi Sherlock Holmes-i.. Iz treh podatkov (oseba je bila ugrabljena, sedaj mrtva, in punca enega izmed roparjev SKBja), ste stkali celo zgodbo. Svasta in se enkrat lol, uglavnem..

Sicer pa a mi lahko en pove, zakaj je tam reg. tablica zamegljena pri uni novici iz Slo novic? Varstvo podatkov?
bonk.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:

če je res..., mogoče je..., sem skoraj zagotovo prepričan..., Oz. kaj pa veš. ampak, če je bila...

Ni rečeno...možno je...,.

Sicer pa, kakor koli)

confused-1.gif
alter leta. Odloceno ze na polovici. K Mansell 1992, Hungaroring.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
ksz...pač razne teorije nastajajo, od nas itak nihče nima potrebnih informacij, je pa očitno marsikomu padlo v oči, da je bila močno, pretepena, a še živa, kar kaže na to, da jo morda niso hoteli ubiti, pa so jim zadeve ušle z vajeti in so jo premočno pretepli.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.440
5.674
113
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Citat:

če je res..., mogoče je..., sem skoraj zagotovo prepričan..., Oz. kaj pa veš. ampak, če je bila...

Ni rečeno...možno je...,.

Sicer pa, kakor koli)

confused-1.gif
alter leta. Odloceno ze na polovici. K Mansell 1992, Hungaroring.

men je zmagovalna pa tale...

Mogoce je pa da je zenska vedela prevec in ko so zvedeli so jo pospravli dokler ni bilo prepozno
hysterical-1.gif

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Citat:
men se zdi da je ugrabiteljem šlo nekaj narobe. Verjetno so jo hoteli samo prebutat, so jo pa preveč in je podlegla poškodbam.

zmaga.gif
Tko da ja....evo vam mafije.....valda niso SKBja kr tko eni okradl, k so se spomnl na en dolgocasn petk popoldne v baru.

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.427
5.002
113

Citat:

Sicer pa a mi lahko en pove, zakaj je tam reg. tablica zamegljena pri uni novici iz Slo novic? Varstvo podatkov?
bonk.gif

Ja varstvo podatkov, ki je čisto utemeljeno v tem primeru...

Tablice so ukradene, pojavi se točna reg. številka, novinarji ali kdo drug izbrskajo kdo je lastnik teh (ukradenih) tablic,
zaokroži informacija naokrog, rekla kazala variante sprocesirajo zgodbo da je ta oseba zadaj za ugrabitvijo,
pojavijo se naenkrat novinarji pred tvojo hišo, razvili so celo zgodbo kako bi ti bil lahko vpleten, pojavijo se
posnetki tebe in tvoje družine, ti nič kriv nič vedel, sam bil lastnik tablic ki so bile ukradene...