Če levak apiše laž jo še potkrepi s svojo lažjo, da nekdo serje po forumu s tem misli nase ampak to zaradi plačila naprti drugače-normalno misleču članu.zato ker je moderator in daje zgled da je fino srati po forumu?
Če levak apiše laž jo še potkrepi s svojo lažjo, da nekdo serje po forumu s tem misli nase ampak to zaradi plačila naprti drugače-normalno misleču članu.zato ker je moderator in daje zgled da je fino srati po forumu?
ups... potem sem pa zajebal. se umikam. potem naj pa kar serje in dela delo moderatorjem.Kolikor vem ni moderator.
ne razumem. hvala adijo.Če levak apiše laž jo še potkrepi s svojo lažjo, da nekdo serje po forumu s tem misli nase ampak to zaradi plačila naprti drugače-normalno misleču članu.
Trije tujci, 25-letni državljan Maroka in 18-letna Alžirca, so obdolženi, da so 8. maja v Beli krajini ugrabili domačina, ga zvezali, strpali v prtljažnik njegovega avtomobila in se skupaj z njim odpeljali proti italijanski meji. Pred mejo naj bi avto zapustili in pot peš nadaljevali v Italijo. Tam so jih prijeli italijanski varnostni organi in jih predali slovenski policiji.A bejž.. Vrjameš da so trije v priporu... A ste eni res tko naivni kot to kažete na forumu al kaj ?!?!
Trije tujci, 25-letni državljan Maroka in 18-letna Alžirca, so obdolženi, da so 8. maja v Beli krajini ugrabili domačina, ga zvezali, strpali v prtljažnik njegovega avtomobila in se skupaj z njim odpeljali proti italijanski meji. Pred mejo naj bi avto zapustili in pot peš nadaljevali v Italijo. Tam so jih prijeli italijanski varnostni organi in jih predali slovenski policiji.
https://www.delo.si/novice/crna-kro...a-obdolzene-ugrabitve-belokranjca-200909.html
Kje pa je četrti? Pa tisti slovenski arheologi?
emmm. Skoraj ziher sem, da sta o tem govorila gospod in njegova hčerka. Lahko pa poiščem, če mi ne verjameš. Torej trdiš da sta ekstremnega levičarja?Fake news oz. dezinformacije ekstremnih levičarjev, ki skušajo zamegliti realno stanje in zasejati dvom glede resničnosti dogodka.
Izvoli. Upam da je Nova24 TV zate dovolj verodostojna.Daj poišči, lepo prosim. Ampak video intervju, ne besedilo v katerem tvoji kolegi, proilegalnomigrantski novinarji spišejo vse živo.
Kolikor se spomnim, so tudi arheologa našli, ampak ni povezan z dogodkom. Se je slučajno našel tam v napačnem času in na napačnem kraju.emmm. Skoraj ziher sem, da sta o tem govorila gospod in njegova hčerka. Lahko pa poiščem, če mi ne verjameš. Torej trdiš da sta ekstremnega levičarja?
Izvoli. Upam da je Nova24 TV zate dovolj verodostojna.