Ugrabljen domačin

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.056
5.661
113
Pa to si čisti snowflake....noben te ne žali in ti že v luftu takoj :D

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.013
3.705
113
No bom jaz z globokim razmišljanjem povzel, da so leve in sredinske stranke dobile nekoliko slabši rezultat zaradi podpore prebežnikom. Evo prebežniki so jim "sriktali' slabši rezultat. Pa taka zahvala!

• Všeč mi je
Reactions: yamahafazer

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.056
5.661
113
:) a oni vsi multikulti....a še z bosancem se ne znajo menit tako da te vpraša "pa odakle si mi ti?" :D

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.235
1.014
113
Zakaj bi pa normalne v Evropo pošiljali, boljš da zadrte kričače z desne sfuramo gor, tam itak glasujejo čist kontra temu kar tu vpijejo. Se pravi se gor vsaj mal ponormalijo, tu mamo pa mir pred njimi. Še Grimsa in JAneza bi moral gor izvozit.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.745
15.802
113
Počakaj zdaj na uprorabnika Deky_, ki ti bo "obrazložil" kako je to vse skupaj ena izmišljotina, da v priporu ni nihče in da je vse skupaj zgolj insceniran napad, zrežiran s strani politične desnice :aplauz:

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.013
3.705
113
Upam, da jim ne bo sojeno pristransko ampak v skladu z zakoni države izvora. Tolmača in odvetnika so jim omogočili? Če sami nimajo sredstev za postopek naj jim to omogoči proračun.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.745
15.802
113
Za alternativo jim lahko ponudijo sojenje po šeriatskem pravu, kjer bi potemtakem zaradi kraje rezali roke :fredi:

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.542
297
83
Počakaj zdaj na uprorabnika Deky_, ki ti bo "obrazložil" kako je to vse skupaj ena izmišljotina, da v priporu ni nihče in da je vse skupaj zgolj insceniran napad, zrežiran s strani politične desnice :aplauz:

Ti maš fetiš da izivaš.. pol pa ko dobiš nazaj pa jokaš kak nekdo ki te omenja pa spam piše in nabija... Samo ti si čist v vsemu nabijaš v prazno.

A ko drugo kje pa piše da je to res v tem članku? Ko je splet poln lažnih novic.. Samo taki kot ti v to vse vrjame itn..

Sedaj udari kako znaš v svojem stilu... Sem te pustil pri miru da vidim kolk boš rabu da me omeniš v komentarju..Nisi rabil dolgo itn:evil::valjamse::valjamse::valjamse:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.745
15.802
113
Ti maš fetiš da izivaš.. pol pa ko dobiš nazaj pa jokaš kak nekdo ki te omenja pa spam piše in nabija... Samo ti si čist v vsemu nabijaš v prazno.

A ko drugo kje pa piše da je to res v tem članku? Ko je splet poln lažnih novic.. Samo taki kot ti v to vse vrjame itn..

Sedaj udari kako znaš v svojem stilu... Sem te pustil pri miru da vidim kolk boš rabu da me omeniš v komentarju..Nisi rabil dolgo itn:evil::valjamse::valjamse::valjamse:

Tako na široko si se razpisal a pozabil na najpomembnejše? C c c c....

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.745
15.802
113
Čisto v tvojem stilu..izmikaš se kot vedno... preberi še enkrat... Omenil sem glde članka..Kje pa piše da to drži ko je splet poln lažnih novic itn..

:valjamse: Ti pa si ej :aplauz:

Ne, saj imaš prav - več medijev oz. pardon, praktično VSI mediji objavljajo izmišljotino, da so 3 točno določene osebe ilegalno-migrantskega porekla v priporu že nekaj časa, zdaj so ga pa še podaljšali in tega se ne da nikjer preverit in morebitne laži obelodanit, kar bi določeni mediji izkoristili takoj, če bi to le bilo možno.
Ampak ni. Ker gre za resnična dejstva in ne izmišljotino desnice. Samo kje bo to tebi potegnilo :cheer:

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.542
297
83
:valjamse: Ti pa si ej :aplauz:

Ne, saj imaš prav - več medijev oz. pardon, praktično VSI mediji objavljajo izmišljotino, da so 3 točno določene osebe ilegalno-migrantskega porekla v priporu že nekaj časa, zdaj so ga pa še podaljšali in tega se ne da nikjer preverit in morebitne laži obelodanit, kar bi določeni mediji izkoristili takoj, če bi to le bilo možno.
Ampak ni. Ker gre za resnična dejstva in ne izmišljotino desnice. Samo kje bo to tebi potegnilo :cheer:

Takrat ko bo tebi potegnilo:cheer:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.745
15.802
113
Takrat ko bo tebi potegnilo:cheer:

:valjamse:

Očitno ti še vedno ni jasno, da si takih podatkov o ugrabitvi domačina ter ilegalnomigrantskih storilcih v priporu, ki so podane s strani policije ne moreš kar tako izmislit (kot to očitaš desnim medijem) ter jih v nedogled objavljat in raje še naprej budalo glumiš namesto, da bi že enkrat začepil.

Fuck1ng priceless :aplauz:

p.s. vsaj pri repliciranju ko me kao nazaj zabijaš bi se lahko bolj potrudil, če se že pri razmišljanju in dojemanju realnosti ne.