Pa to si čisti snowflake....noben te ne žali in ti že v luftu takoj
Bolje to kot, da ti sodi ženska.Za alternativo jim lahko ponudijo sojenje po šeriatskem pravu, kjer bi potemtakem zaradi kraje rezali roke
Počakaj zdaj na uprorabnika Deky_, ki ti bo "obrazložil" kako je to vse skupaj ena izmišljotina, da v priporu ni nihče in da je vse skupaj zgolj insceniran napad, zrežiran s strani politične desnice
Ti maš fetiš da izivaš.. pol pa ko dobiš nazaj pa jokaš kak nekdo ki te omenja pa spam piše in nabija... Samo ti si čist v vsemu nabijaš v prazno.
A ko drugo kje pa piše da je to res v tem članku? Ko je splet poln lažnih novic.. Samo taki kot ti v to vse vrjame itn..
Sedaj udari kako znaš v svojem stilu... Sem te pustil pri miru da vidim kolk boš rabu da me omeniš v komentarju..Nisi rabil dolgo itn
Tako na široko si se razpisal a pozabil na najpomembnejše? C c c c....
Čisto v tvojem stilu..izmikaš se kot vedno... preberi še enkrat... Omenil sem glde članka..Kje pa piše da to drži ko je splet poln lažnih novic itn..
Ti pa si ej
Ne, saj imaš prav - več medijev oz. pardon, praktično VSI mediji objavljajo izmišljotino, da so 3 točno določene osebe ilegalno-migrantskega porekla v priporu že nekaj časa, zdaj so ga pa še podaljšali in tega se ne da nikjer preverit in morebitne laži obelodanit, kar bi določeni mediji izkoristili takoj, če bi to le bilo možno.
Ampak ni. Ker gre za resnična dejstva in ne izmišljotino desnice. Samo kje bo to tebi potegnilo
Takrat ko bo tebi potegnilo
Ti še vedno ni jasno, da se takih podatkov podanih s strani policije ne moreš kar tako izmislit ter jih v nedogled objavljat in raje še naprej budalo glumiš namesto, da bi že enkrat začepil.
Fuck1ng priceless