To nima nobene veze z zakonodajo.No, zgleda da se strinjamo, da kle neki ne klapa z zakonodajo.
abejžnoNe samo sprememba starosti, nekoč bojo ugotovili, da lahko poljubno menjujejo spol in njegove odtenke .
To nima nobene veze z zakonodajo.No, zgleda da se strinjamo, da kle neki ne klapa z zakonodajo.
abejžnoNe samo sprememba starosti, nekoč bojo ugotovili, da lahko poljubno menjujejo spol in njegove odtenke .
Ne vem komu pripada, smo pa imeli tukaj že resne debate o tem. Nekako ni bilo pravega odziva o tem, kako to dejansko poteka. Veš ti mogoče kaj več?Zakaj! A misliš, da pa njim ne pripada ta pravica?
nikakorvem, da meni nihče ne bo oporekal spola za katerega se bom odločil. Mi ga želiš ti?
Ne vem kaj ti delaš na forumu, ampak mi drugi uporabniki ne serjemo. Tako da ta izraz uporabljaj zase, če ga že moraš.
Daj nehaj, se nisi že včeraj dovolj osmešil?V bistvu imaš prav, ti po forumu kozlaš debilizme in dezinformacije.
Daj nehaj, sem se že včeraj dovolj osmešila.
To nima nobene veze z zakonodajo.
abejžno
Kakorkoli levaki obračajo toliko zastav (SLOVENSKIH!) še na nobenem njihovem "protestu" ni bilo.
Bo treba v Ljubljani se moral zgoditi kak Paris,Bruselj....mogoče ob tvoji prisotnostijao, paranoik!! do tam je se dalec, dvomim da bi mi to lahko dozivel!
kako se lahko tako bojis pescice neoborozenih moz k so v tuji dezeli, brez vsega.
Ne, samo sem in tja gre kakšen čez. 100% povišanje je potoček. 5 let nazaj si pa pozabil ne?a k nam/preko nas pa derejo?
Kako je to možno, če pa baje nobeni ukrepi ne zaležejo?Število prihodov migrantov v Italijo prek pomorske poti se je v primerjavi z enakim obdobjem lani od začetka letošnjega leta znižalo za 91 odstotkov.
Zakaj jim je nelagodno in zakaj ne upajo iti na shod?Domačini so lepo povedali, da si ne upajo iz hiš, ker jim je nelagodno.
Hehe, misliš da je povprečnemu alter SDS-ovcu ali DOM-ovcu potegnilo tole z Marakeško deklaracijo?Domačinov je bilo malo. Tudi iz SDS je bila izredno slaba udeležba glede na domnevno število članov. Razen pač kandidatov, ki so se prišli posnet za Nova24.
DOM jih je provociral s transparenti glede Marakeškega sporazuma.
Zakaj jim je nelagodno in zakaj ne upajo iti na shod?
Hehe, misliš da je povprečnemu alter SDS-ovcu ali DOM-ovcu potegnilo tole z Marakeško deklaracijo?