Ugoden VW prodajalec?

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.916
659
113
Moja bo kmalu kupila novega VW Polo 1.2 TSI, pa me samo zanima če kdo ve, pri katerih trgovcih se da zmeniti za dober popust?
Lokacija ni tako pomembna, ker se ni problem zategnat tudi do primorske ali prekmurja, če se potem toliko več pršpara.
wink-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Najbolj ugoden je tisti, h kateremu ga boš tudi vozil servisirat, ali ga ( jih ) poklical v kakšnih izrednih primerih. V premislek...

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Lahko ti dam kontakt od ex sodelovca, ki dela na eni izmed teh znamk, pa bos mel tapravo ceno, več na PM.

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Tudi jaz sem malo gledal za Polom, za 16.500€ po konfiguratorju dobiš že polno opremljenega Highline 1.2TSIja z veliko dodatne opreme (avtomatska klima, tempomat, usnjeni ogrevani sedeži v kombinaciji z alkantro, samozatemnitveno ogledalo, senzor za dež, tempomat, nadzor tlaka v pnevmatikah, park senzorji, 17" ALU, športno podvozje, temna stekla, smerni žarometi, radio z barvnim toucscreen zaslonom, USB, čitalec SD kartic, 6 zvočnikov)...
Če dajo na to ceno še nekaj popusta, zna biti best buy
smile-1.gif

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.916
659
113
Ona ima nagledanega za 14,300€ po konfiguratorju. Če je pa polo za 16k€ best buy bi se pa dalo diskutirati.
grin1.gif

Če bi jaz kupoval avto za tak denar bi 1000x raje vzel kaj takega klik.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.151
4.132
113
Na to ceno dobiš cca. 700-800 EUR popusta, če ni ravno avto iz zaloge .. več kot 5% ne dobiš pa nikjer oz. ne v denarju!
evil.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
Tudi jaz sem malo gledal za Polom, za 16.500€ po konfiguratorju dobiš že polno opremljenega Highline 1.2TSIja z veliko dodatne opreme (avtomatska klima, tempomat, usnjeni ogrevani sedeži v kombinaciji z alkantro, samozatemnitveno ogledalo, senzor za dež, tempomat, nadzor tlaka v pnevmatikah, park senzorji, 17" ALU, športno podvozje, temna stekla, smerni žarometi, radio z barvnim toucscreen zaslonom, USB, čitalec SD kartic, 6 zvočnikov)...
smile-1.gif

Za ta denar, imaš novo Astro Cosmo z AFL Bixenon žarometi pa še čim !

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.151
4.132
113
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
smile-1.gif

Kakšnega dobiš šele ceeda za to ceno!
d055.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
Njen bruder je ZELO dober mehanik.
wink-1.gif

Potem ga naj pa njen mehanik vzame nase, na firmo, dobi še kak dodaten rabat, uporabljala ga bo pa ona.
smile-1.gif

roscha

Fizikalc
27. jul 2007
301
49
28
Sej ni treba, dokler kmetje za najmanjšo šajtrgo od VW koncerna z lahkoto porinejo 17 flik... Pa ja niso nori, da bi dal še popust.

Da v 80% pri non VW koncernu za isti denar dobiš ohoho več, pri fanatikih pač ne igra vloge. ----> Če je VW/Audi trahtar ga boš čez 5 let z lahkoto in najmanj za 20k€ prodal.press

bonk.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
...ksz

Odvisno s kerim direktorom si si bol na "ti".... sam prodajalec nikjer ti menda nebo mogel, kr tak nekega popusta zrihtat..... oz ti ga lahko ampak istega kot vsakemu......., če pa poznaš kakšnega direktorja kje pa se gre do njega in se da super cena zrihtat
wink-1.gif

Firing_Nukez

Pripravnik
3. mar 2010
328
0
16
Citat:
Če je VW/Audi trahtar ga boš čez 5 let z lahkoto in najmanj za 20k€ prodal.press
Kar se tiče cene novih itak no comment, ampak ti lahko povem, da je moj foter prodajal golfa 2 vsega razfukanega. Se je najprej menil, če bi ga dal na odpad po delih, pa ga je mel pred hišo parkiranega brez tablic. Pa je vsak dan kdo pozvonil, da ga zanima avto, če je dizel, pa če bi prodal, pa tako dalje. Tako da je kar hitro prodal tisti drek lepo v enem kosu. So pa znanci prodajali recimo fiata, sicer dokaj zjebanega od kilometraže, a precej bolje ohranjenega, pa ni bilo nobenega interesa, ni bilo možno prodat. VW lahko prodaš, pa tut če je poškodovan od atomske bombe... =)

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:

To je ozko gledanje. Ne rabijo vsi vecjega ali velikega avtomobila ampak si zelijo majhnega in nabitega z opremo. Ter kvalitetnega (vsaj pocutje in izdelava na prvi pogled) glede na konkurenco. Zakaj bi si kdo kupil dobro kolo, ce dobi za isti denar skuter
smile-1.gif

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Probaj se oglasiti še pri Radanovič-u v Brežicah. Če boš pokazal interes za nakup in tudi za nadalnje sodelovanje bi znal dobiti kaj več kot 5% popusta, samo ne pusti se odbiti, pa ne hodi mahat tam s kakšnimi predračuni od drugje
wink-1.gif

Mi že dolga leta pri njih kupujemo VW in pri zadnjem avtu, Passat CC je bil popust zelo pošten
wink-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.697
9.913
113
40
MB
logično je, da majo pri avtu 30+ k tudi malo več lufta ko pri avtu za 12-13k
wink-1.gif