Ugašanje telefona ob uporabi navigacije

patriot56

Zelenc'
17. apr 2008
9
0
1
koroška
Pozdravljeni,

Evo, imam HTC Desire z Android 2.2. Že nekaj časa imam težave z navigacijskim programom (poizkusil Navigon 2.5, 2.6, Igo) in sicer telefon se mi po nekaj minutah uporabe navigacijskega programa enostavno izključi in ponovno vključi. To se seveda nato ponavlja. Naj povem, da se mi v začetku to ni dogajalo, je pa možno da se je zadeva začela pojavljati ob nadgradnji Androida iz 2.1 na 2.2 (navigacije ne uporabljam ravno vsaki dan zato tudi nisem opazil).

Če je kdo imel podobne težave in jih je uspel rešiti bi bil zelo hvaležen za kakršno koli informacijo.

LP

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Ja - enaka izkušnja je bila pri meni. Pomagal je tovarniški servis pri katerem so menjali matično ploščo. Določena serija matičnih ima pokvarjen senzor za temperaturo in zazna 'pregrevanje' telefona tudi ko se ta dejansko ne pregreva, varovalka pa je reset telefona. To se zgodi pri poganjanju malo bolj zahtevnih aplikaij, med katerimi je tudi navigacija .....

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Osebno sem ga nesel na Toptime .... vse ostalo je bil čas potreben, da pride telefon na tovarniški servis in nazaj .....