UEFA Liga Prvakov 2008/2009

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Važn da je zmaga, Liverpool je bil kljub sodniku precej boljši

ni težko, ko sred prvega polčasa vodiš 2:0 z goli, ki si jih dosegel na nedovoljen način

ne rečem, da je bil real boljši, samo saj veš kako je v takih tekmah, ko ena ekipa napada in napada, v golu pa casillias ne spusti žoge mimo pa da se po trepalnicah mečeš - hitro pade gol na drugi strani, pol pa živci stisnejo in je lahko še vse sorte, tako pa je
de bleckeere tekmo hitro odločil

zdaj bo pa ramos povedal - klical me je nekdo, da ne moremo zmagat in da bo liverpool dobil vsaj 1 penal
evil.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Caki mal..

Res, da so sodniki Real okradli za 2 gola.. Samo prvih 20 minut Real tudi sprozil ni proti golu.. Kje si ti videl "ko ena ekipa napada in napada"? Real se 1 strela na gol ni imel, ko je bil prvi gol iz favla.. Ceprav roko na srce je tudi Pepe padel, ko Robben v najboljsih casih..

Real je bil res okraden za 2 gola (ceprav so po drugi strani imeli veliko sreco, da niso se ene 2 pojedli) in zaradi mene se lahko vsi 4 Liverpoolovi goli razveljavijo, ego jim je Pool sesul na tla. Posebej po raznih nebulozah Ramosa, Pepeja in se koga, da bo to malo manj, kot "walk in the park"..

TheAnswer

Dvojček št. 1
7. avg 2007
3.732
0
36
40
Dobro jutro :D

Mater smo se nagledal golov v Minhnu.
cheer.gif

Sportingov pristop je dajal občutek da so oni zmagal prvo tekmo 5:0
hysterical-1.gif

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Prou škoda mi je Rome.
Pomoje bo kar angleško moštvo prvak. Barcelona je sicer strašna tudi letos, sam milsm, da jih bo zmanjkal.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Caki mal..

Res, da so sodniki Real okradli za 2 gola.. Samo prvih 20 minut Real tudi sprozil ni proti golu.. Kje si ti videl "ko ena ekipa napada in napada"? Real se 1 strela na gol ni imel, ko je bil prvi gol iz favla.. Ceprav roko na srce je tudi Pepe padel, ko Robben v najboljsih casih..

Real je bil res okraden za 2 gola (ceprav so po drugi strani imeli veliko sreco, da niso se ene 2 pojedli) in zaradi mene se lahko vsi 4 Liverpoolovi goli razveljavijo, ego jim je Pool sesul na tla. Posebej po raznih nebulozah Ramosa, Pepeja in se koga, da bo to malo manj, kot "walk in the park"..

saj ti pravim, liverpool je napadal skoz, in če jim nebi uspelo dat gola (kar jim ne bi smelo do gerrardovega v 2. polčasu) bi kaj lahko kakega real zabil "po pomoti" - potem bi bilo pa še vse sorte

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Mocno dvomim, da bi Real bilo kaj spacal.. S tako igro, kot vceraj, ko so vsi preseneceno zijali v napadalno taktiko Poola niso imel za bureq.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Sicer sem za Real, samo s tako igro, kot jo je pokazal Liverpool, niso imeli kaj iskati...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
ko so žrebali pool, js samo začnem na glas, čelski, čelski, čelski, pa me punca gleda ko da mi špilajo in potem TA-DA čelsky fc
hysterical-1.gif