UEFA Europa League 2012/2013

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik wildude pravi:
Snecer, nič ne daje Zahoviču pravice, da pride na tekmo alkoholiziran in žali ljudi. Pa tudi če ne bi bil Mariborčan.

Te NZSjevske lazi da vsakic ko jim zahovic ne odgovarja mu podturijo da je nekoga "zalil" so ze zdavnaj prezvecene in temu ne nasedamo vec.

Patoloska nevosclijvost do nekoga ki dela nekaj kar je prinas se nevideno je pac upraviceno.

Radi bi uziveli nogomet, pa nikakor ne gre, dobijo stadion, potem ustanovijo neko kvazi olimpijo, ljudi ni, trenerjev ni, igralcev ni, denarja ni (Za to bi verjetno bil nesramni jankovic prav dober?), ostane repka, tam unicijo keka in njegovo delo, cloveka ki bi dejansko lahko pomagal in v repko pripeljal dobre igralce (opa, spet je to ta primitivec Zahovic) pa ignorirajo.

Sej, dokler niso v NZS placani po efektu, jih koli burac.
bonk.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
kaj pravimo za danes? jaz nekega ful dobrega občutka nimam
wink-1.gif
pa spet se gre v tekmo z dvema defenzivnima veznima

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Jaz tudi nimam dobrega občutka. Lazia ne bo tako lahko "presenetiti" kot Grke.

Dr_S

Pripravnik
22. avg 2007
899
6
18
Zaenkrat zelo dobra igra MB.
Škoda samo ker napadalci mal zmrznejo v zaključku

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Golmana more Maribor nujno menjat. Vratnica in prečka je rešila gola, ker Handanovič je samo gledal žogo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Dobro igra maribor, pohvalno in vzpodbudno. Škoda, da ni prišlo do realizacije, ampak še bodo imeli možnost.

1:0 pri laziu je tako kot zmaga maribora.

I

Izbrisan uporabnik #488

Dobro, lahi so bili malo močnejši, niso pa nas nadigrali. Boljši smo bili na začetku enih 20 minut, tam bi morali strest.

Je pa res, da Lazio ni več, kar je bil.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Bomo videli angleže, čeprav se bojim da bodo polomli boge mariborčane na igrišču.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Lazio in Tottenham sta na papirju precej boljša, ampak Tottenham je z PAO-tom samo remiziral in neke hudega od njih ne gre pričakovati, kako minimalno zmago že, kaj več pa ne, nimajo oni nekega strašnega motiva za ligo europa, njim je prioriteta uvrstitev v ligo prvakov.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Nisem mislil tega, bolj sem imel v mislih trdo angleško igro, že danes so makaronarji polomili tavareša, kaj bodo šele angležli naredili?

Mladinec

Fizikalc
11. jun 2009
316
26
28
Ptuj
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Golmana more Maribor nujno menjat. Vratnica in prečka je rešila gola, ker Handanovič je samo gledal žogo.

Adijo je Handanovič, gol je bil tudi čisto njegov, ker bi moral tisto žogo že imet on v rokah, preden je napadalec prišel do nje.
Pa še vsaj eno tako akcijo je imel, ko je nameraval "izletet" po žogo, pol pa si je na sredi premislil...
stupid-1.gif