UEFA EURO 2008 - AVSTRIJA / ŠVICA

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Korla si daj na ignore, pa bo Alter koj očesu prijetnejši
zmaga.gif
Sem si kar mislil, da je spet kake budalaštine naklamfal.

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
ampak hrvate so pa vseen nascal kot šolarčke.

žal mi je turkov, ker nemci spet niso pokazal dobre igre, ampak par srečnih akcij

bomo pa za ruse navijal, tam pa nemci nimajo šans
ne-ne-1.gif

bonk.gif

nepiskana 11metrovka je rešila turke, da niso zgubil z dvema goloma razlike
ostalega ne bom komentiral.........

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
V bistvu si s tem napisal najkrajši in najboljši možen komentar današnje tekme.
grims-1.gif
Všeč mi je tudi, da Turki, tako igralci kot navijači, iz tega poraza niso naredili kakšne posebne tragedije.

Nazadnje urejeno:

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Pa ja neboste rekl da so bli nemci včeraj boljši? Jih bodo pa pač Rusi nabil v nedeljo tko kot v zimi 65 let nazaj

Jiggler

Pripravnik
22. jul 2007
637
1
18
Turki so bili vsaj v prvem polčasu boljši nasprotnik. Nisem pričakoval da bodo že v samem začetku toliko napadali.
Sodnik je sicer tudi spregledal nekaj prekrškov (na obeh straneh), predvsem prekršek na Lahmom (kjer bi lahko za moje pojme dosodil prosti strel izven 16m prostora). Je pa imel Lahm tudi kar srečo da ni dobil tudi kakega kartona, saj je naredil kar nekaj prekrškov, predvsem nad Kazimom. Škoda tudi za tisto napako Rustuja... Bi bilo pa zanimivo gledat še podaljške
smile-1.gif

S pol ekipe in nekaj igralci, ki sploh še niso zaigrali so turčini zelo trdno stali na igrišču. Prav škoda jih je, ker kažejo kar atraktiven nogomet. Če bi bili v polni prvi postavi - uigrani - bi bil razplet verjetno v njihovo korist. Švabi so zame na nivoju kakšne Švice ali Švedske, kar se tiče gledljivosti jih pa še Italjani krepko posekajo. Ampak se pa ne dajo, to jim je treba priznat.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Duschmanyn pravi:
Jutri pa še postavitev Arshavina na realna tla, potem pa poraz Španije v finalu in pravici bo zadoščeno

Haha in kaj je Nemčija pokazala na tem prvenstvu, da ji ti, ki tako kritiziraš Italijo, privoščiš naslov?

Če si kdo zasluži naslov, si ga Španija ali Rusija, Nemci nikakor.