UEFA EURO 2008 - AVSTRIJA / ŠVICA

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
na ekpekt sm igral portugalska zmaga; hrvati izenačeno; italijani zmagajo; nizozemci zmagajo.....vložek 10€ dobitek 432€

lahko da se mi userje
smile-1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
No pa da še jst mal lončk prstavm
grin1.gif

Portugalska - Nemčija 2:0 (zadnji gol bo padu bliz 90 minute)
Turčija - Hrvaška 1:1 (Hrvaška zmaga po podalških)
Španija - Italija 1:1 (na koncu enajstmetrovke in se italjanom poserje kot že tolikokrat, al pa bodo Italjani dal gol in se zapiral do konca)
Nizozemska - Rusija 3:2 (pričakujem največ od te tekme... upam da oboji pokažejo igro, kot so jo v skupinah)

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
e-stave so itak najbolj švoh s kvotami... malenkost boljši je bwin.com. Potem so pa ostale "resne" stavnice.... ima pa bwin nenormalno dobro oglaševanje
wink-1.gif

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Lej, kak smo se spravli napovedi delat
smile-1.gif

Jaz ne vidim načina na kerega bi presamozavestni Turki lahko Hrvatom dali gol, zato bo 2:0 za Hrvate. Tudi si ne predstavljam kako točno bi naj nemška centralna hloda parirala hitrim in spretnim Portugalcem, zato 3:1. Črna serija Špancev se mora enkrat nehat in zakaj se hkrati ne bi še srečna serija Italijanov? 1:0 za Špance, gol malo pred koncem
aplauz.gif
Nizozemci podo pa razbili Ruse, ki se bodo poskušali nadigravat tako kot proti Špancem. Sicer je zdaj Aršavin zraven, ampak to jim bistveno ne bo pomagalo. 4:1 Za Nizozemce.

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Boulahruzu je umrla novorojena hčerka
crazy1.gif

Me zanima kak efekt bo to imelo na celo reprezentanco, on gre najbrž kar domov.

rosso

Zelenc'
19. jun 2008
10
0
1
Ljubljana
Hrvaška:Turčija 2:0
Portugalska:Nemčija 0:1
Španija:Italija 0:1
Nizozemska:Rusija 2:0

naprej grejo Hrvaška, Nemčija, Italija, Nizozemska
torej v polfinalu se znova srečata Nizozemska:Italija, Hrvaška:Nemčija
predvidevam da se bojo Italijani maščevali Nizozemcem za poraz 3:0, Nemci bodo premagali Hrvate
v finalu Italija:Nemčija 2:0

Nazadnje urejeno:

factis

Pripravnik
24. jul 2007
118
0
16
Mi lahko kdo pove, če lahko kdo pod katerimkoli pogojem posluša tega komentatorja?
[Samocenzura], pa saj ne komentira slepcem.
jezen.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Ja samo je ded že prišel nazaj v tabor. Vprašanje če ga bo sploh Van Basten dal igrati.

Vem da so nemci prava turnirska ekipa, ampak vedno znova jih podcenjujem. Z najmočnejšim orožjem Potrugalcev, tehniko, so jih razbili v prve pol ure že.

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
2:0
uf-1.gif

Pa kam se mi komentator sekundo pred golom dere goool?
10.gif

Fakin Švabi ...
13.gif

ampak res no
jezen.gif
zdej bomo pa bunker gledal, pa na kontro bojo še kakega spacal

hgard

Guru
22. jul 2007
4.082
582
113
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
10.gif

Slika in zvok se prenašata ločeno, pa ne znajo pravilno sestaviti. Jaz sem preklopil na ARD.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
2:0
uf-1.gif

10.gif

Fakin Švabi ...
13.gif

hysterical-1.gif

s tako igro si portugalci zaslužijo pot domov. očitno niso jemal vračanja v obrambo
bonk.gif

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Že, že, ampak zamik slike se danes redko dogaja, pa še to predvsem pri kakih eksotičnih prenosih. V četrtfinalu EURA tega pač ne pričakujem.

@korl: se opravičujem, če ti ne bom več repliciral, ampak po nekaj mesecih čakanja na tvoj prvi vsaj bežno smiseln post sem končno obupal in te fuknil na ignore.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Katastrofalna igra Portugalske v obrambi danes...V napadu pa predvsem prepočasno kombiniranje.

Nemci popolnoma zasluženo naprej.