UEFA EURO 2008 - AVSTRIJA / ŠVICA

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Čaki mal, a jaz prav vidim da sta od danes naprej obe tekmi ob istem času, to je ob 20.45??
shocked-1.gif

Kje pa je tu fora?

Ne se blamirat s takimi vprašanji.
hysterical-1.gif

Jiggler

Pripravnik
22. jul 2007
637
1
18
Za Turčijo bo pot v polfinale precej težka, predvsem zaradi poškodb in kartonov...
Drugače pa so "najboljšemu" vratarju zabili kar hude gole
smile-1.gif

Zanimiva tekma, ni kaj.

Dumber

Fizikalc
19. feb 2008
1.017
4
38
Ptuj
Zgleda da bodo vratarji veliko odločali to evropsko prvenstvo. Dosti osnovnošolskih napak.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
TURKYE
cheer.gif

Pa spet Arda Turan, kar slišim pike kako rastejo na fantazyu
grims-1.gif

Dons sm pa skupaj z Joškotom (si to ti?) ownal celo fantasy footbal elito alterja
grin1.gif

Tudi slepa kura zrno najde
grin1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Čaki mal, a jaz prav vidim da sta od danes naprej obe tekmi ob istem času, to je ob 20.45??
shocked-1.gif

Kje pa je tu fora?

Ne se blamirat s takimi vprašanji.
hysterical-1.gif

Jaz sem najprej pogledal, če je to kak ženski nick napisal.
hysterical-1.gif

Italijanom zamerim predvsem to, da simulirajo vsak kontakt. Največji igralci na igrišču. Dramski mislim. UDari ga po kolenu, ...pade...pipne ga...pade....niti se ga ne dotakne...pade... Nič borbenosti, tehnika se je izgubila... Bolj privoščim Romunom ali Francozom.

Turki pa vsa čast. Odlična predstava.
zmaga.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Tekma prvenstva do sedaj.

Mislim, da so Hrvati v skladu s svojo mentaliteto absolutno sposobni spušiti proti Turkom.Hrvati pač svoje najboljše predstave kažejo proti najbolj eminentnim ekipam, kar pa Turki niso.

torcida_st

Pripravnik
6. okt 2007
509
0
16
Citat:
Uporabnik Jiggler pravi:
Za Turčijo bo pot v polfinale precej težka, predvsem zaradi poškodb in kartonov...
Drugače pa so "najboljšemu" vratarju zabili kar hude gole
smile-1.gif

Zanimiva tekma, ni kaj.

Po četrtfinalu se kartoni brišejo!
Drugače pa luda tekma!

hgard

Guru
22. jul 2007
4.082
582
113
Če imaš enega rumenega, potem ja. Turški vratar bo počival vsaj eno tekmo, če ne še več...

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Ni šans. Če s kebabom treščiš po šahovnici se samo razmaže po njej. Kebab izgubi obliko, šahovnica je samo umazana. Če pa s šahovnico fino uskekaš po kebabu, rata mesna palačinka. V vsakem primeru šahovnica zmaga.
evil.gif

Hehe, tudi med makaronarji in galskimi petelini bo podoben dvoboj. Petelnčki najbrž ne marajo makaronov, jih bodo pa fejst pokljuval in na koncu zmagal.
hysterical-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Pogrešam gole iz prostih strelov.Ni več mojstrov tega, kot so včasih bili Hagi, Mihajloviæ..Beckham je z Anglijo ostal doma, Ronaldu pa Cigao Sambrosa ne pusti do žoge, proste strele pa nabija v tri lulike materine.

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
kje lahko na netu gledam tekmo Avs - Nem?
Ti bedaki so zatemnili vse kanale, Croatekov pa mi ni za gledat

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
ksz ...

Sem zamudil uvod v tekmo. Se nameravajo mogoče tudi na AVS - NEM vklapljat, ko bo tam zanimivo?