Udarec za TAM (TVM) ?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Seveda da bodo poskrbeli za sebe kot vsak normaln narod. Kaj ti mogoče poskrbiš za ostale potem pa za sebe?
stupid-1.gif
Nekatere tukaj morda je**** balkanski nazori ampak kot sem rekel, kar smo delali z Nemci je bilo vedno v nulo urejeno, kot smo se dogovorili in v roku (kar je zelo pomembno). Govorim pa o pravih Nemcih, ne Turkih, Rusih in ostalih narodih, kateri predstavlajajo velik odstotek Nemcev, sploh v poslu. Imaš pa povsod problematične osebke kakor tudi firme.. Nikjer ni raj.

Nazadnje urejeno:

miha72

Pripravnik
29. jul 2008
848
1
18
Lepo od tebe.

Problem velikega števila slovenceljev je da raje verjamejo tujemu bukslju kot domači zdravi pameti.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Miha, jaz nobenemu ne verjamem, verjamem vase in v svoje bližnje. Govorimo o poslu in o tem s katerim narodom lahko kaj korektno narediš. V tem primeru sem na strani TVM in če bi vse prebral bi zgoraj vidal moje mnenje, zakaj se vse to dogaja.

Lp

miha72

Pripravnik
29. jul 2008
848
1
18
Najverjetneje, ni pa nujno, da je tako.

Jaz sem tudi ves čas govoril o poslu. Če verjemeš samo sebi, kakoti ti lahko v poslu uspe ?? Moraš verjeti tudi v svoje stranke, kajne.

Sicer pa dovolj off.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.538
2.923
113
v lokalni ostariji
zanimivo... vsi se postavijo na stran švaba na stran TAM-a pa noben... ja nemci so übernarod... zanimivo da je bila pogodba bila podpisana ze xy casa nazaj, sele sedaj so pa to "prebrali" v casopisih... ja pa jade... recesija dela svoje, oni zelijo ohraniti svoja delovna mesta v DE (normalno) zato pa bojo pobrali iz maribora vse kar se da... ce pa recesije nebi bilo se nihce tudi malo nebi spotaknil ob teh 100 busov...

miha72

Pripravnik
29. jul 2008
848
1
18
Jaz osebno ne poznam detailov , zato nisem na nobeni strani. Upam,pa, da so naši ravbali prav.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.512
10.732
113
TAM-a ni več je samo industrijska cona TAM, pač ex tam, to je TVM in baje ima direktor TVMja čudne metode sklenjanja posla, zato ni čudno tudi kakšno plagiatorstvo.