Udarec z vrati v vozilo

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.997
1.439
113
Vidim, kako tip leze iz avta in ker je parkiral preblizu mojega, poln šus vrata v mojega. Ga pozovem, da se ustavi tip me ignorira, ga pozovem ponovno zaklene in teče v svojo smer z izgovorom, da se mu mudi. Na mojem avtu sicer ni buške, je pa poškodba laka. Torej, postopek je prijava na policijo? Prijava na njegovo zavarovalnico? Kaj potem, se pripravim na ping pong? Sploh imam kakšne možnosti? Imam tablico, vem pri kateri zavarovalnici je zavarovan itd.

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.449
3.547
113
Vidim, kako tip leze iz avta in ker je parkiral preblizu mojega, poln šus vrata v mojega. Ga pozovem, da se ustavi tip me ignorira, ga pozovem ponovno zaklene in teče v svojo smer z izgovorom, da se mu mudi. Na mojem avtu sicer ni buške, je pa poškodba laka. Torej, postopek je prijava na policijo? Prijava na njegovo zavarovalnico? Kaj potem, se pripravim na ping pong? Sploh imam kakšne možnosti? Imam tablico, vem pri kateri zavarovalnici je zavarovan itd.
Avto nima duše in prej ko to spoznaš, prej se osvobodiš suženjstva.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.997
1.439
113
Ja, to največ tehtam. Po drugi strani imam svojih stvari da se občasno ven ne vidim po drugi strani bi rad videl, kako bi bedak pisano pogledal, da posledice obstajajo, po tretji strani pa ne vem ali je vredno mojega časa in živcev in ali bi uspelo narediti kakšno spremembo na mindsetu bedaka.

• Všeč mi je
Reactions: Marxon

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Mah to vidiš penzeniste.... ko je cel parking prazen, se ti naserje ravno zraven tebe in te potem še ene 3x butne, pomoje šele 3ič pogrunta, da buta v naslednji avto.

Torej, če te motijo buške, voziš predrag avto za sebe ali kako že govorijo. :evil:

jello

Guru
22. sep 2008
10.122
3.861
113
Ja, to največ tehtam. Po drugi strani imam svojih stvari da se občasno ven ne vidim po drugi strani bi rad videl, kako bi bedak pisano pogledal, da posledice obstajajo, po tretji strani pa ne vem ali je vredno mojega časa in živcev in ali bi uspelo narediti kakšno spremembo na mindsetu bedaka.

Ne greni si življenja s šolanjem bedakov, ker rezultat bo enak 0 (sicer ne bi bili bedaki). Saj na cesti je enako, kup bedakov, ki jih prav nič ne boli, če se ga lotiš šolat, si pa eden od njih.

Lahko bi bilo še huje, enkrat sedim v avtu, pridrvi babura na parking poleg, skoči ven, bum v moj avto punim snagom, saj lahko bi rekel, ni panike, službeni avto, ampak kljub temu sem ji zatežil. K sreči je nisem ravno poslal v tri pyzde, ker potem ne samo da sva šla v isto stavbo, isto firmo in isto pisarno, še sedela sva potem 3 ure za isto mizo. :obesise:

AndrejEnej

Guru
13. okt 2016
3.817
-1.084
113
145 km SZ od Opatije
Ne greni si življenja s šolanjem bedakov, ker rezultat bo enak 0 (sicer ne bi bili bedaki). Saj na cesti je enako, kup bedakov, ki jih prav nič ne boli, če se ga lotiš šolat, si pa eden od njih.

Lahko bi bilo še huje, enkrat sedim v avtu, pridrvi babura na parking poleg, skoči ven, bum v moj avto punim snagom, saj lahko bi rekel, ni panike, službeni avto, ampak kljub temu sem ji zatežil. K sreči je nisem ravno poslal v tri pyzde, ker potem ne samo da sva šla v isto stavbo, isto firmo in isto pisarno, še sedela sva potem 3 ure za isto mizo. :obesise:
Če si jo pol še ruknu, pa ne z vrati, pol je bla to zmaga. Čeprav glede na opis "babura" ni bla vredna tega, a ne? Ali pač? ;)

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

AndrejEnej

Guru
13. okt 2016
3.817
-1.084
113
145 km SZ od Opatije
Če sem pa še malo resen: ja, opažam enako. In NE, ne gre za pleh, pač pa kulturo, o kateri piše Davidoff
Žal se moram strinjat z njim. In ŽAL tudi s tem, da se pač moramo sprijaznit s tem in čimprej pozabit. Ker dvomim, da bi se kdo ukvarjal s tem, samo čas bi izgubil. Itak so te zadeve težko za dokazovat, razen s kako "forenziko" laka. In pol bi ti zavarovalnica nakazala 5€ ... eh.
V glavnem, ŽAL imamo vedno več takih bedakov.
Ni več odnosa do lastnine. Nikogaršnje.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.320
10.618
113
mimo greš in s ključem narediš valove, obvezno do pleha, da pride po dveh dežih do bridke rjave obarvanosti. To si bo zapomnil/a.
Verjetno bo večja travma kot pri tebi.