Tvin na L920

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.615
88
48
Živjo,

imam naložen Tvin na L920 in za vsak zagon hoče prijavo, čeprav je odkljukano, da naj si prijavo zapomni.
Kako naj to uredim ?

LP

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
na androidu je isto, oz si zapomni podatke, ampak klik na prijavo je pa potreben
bonk.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Na iOS je prijava samodejna, nebi pa o samem delovanju aplikacije. Je precej buggy, dosti bolj od tv2go...

kreden1

Pripravnik
5. nov 2010
289
0
16
Sem imel isto težavo, vendar sedaj dela normalno, je pa aplikacija še v beta fazi.

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.615
88
48
Citat:
Uporabnik goran1111 pravi:
Meni se na 920 nikoli ni potrebno prijavljat. Pa ga vklopim vsake par mescov enkrat...

Hm, torej imam nekaj narobe nastavljeno.
Le kaj?

LP

goran1111

Pripravnik
2. jan 2015
457
4
18
okol Maribora
Kolikor vidim nekih nastavitev ni. Zgleda da je tako al da dela al pa ne. Meni se pa Box aplikacija nikakor noče povezat na Box. Včasih se je, potem pa ga naenkrat ni več našla...

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Kolikor vidim nekih nastavitev ni. Zgleda da je tako al da dela al pa ne. Meni se pa Box aplikacija nikakor noče povezat na Box. Včasih se je, potem pa ga naenkrat ni več našla...

Za uporabo Box appa moraš bit povezan v Wifi omrežje od telekom routerja. Gre hitreje s priloženim, fajn kompaktnim daljincem
smile-1.gif

goran1111

Pripravnik
2. jan 2015
457
4
18
okol Maribora
To pa ni res. Box in Box daljinec morata biti povezana v isto Wifi omrežje. Jaz sem ju imel povezana na svoj router in mi je zelo dolgo tako delalo... Potem pa naenkrat ni več... Pa se ne sekiram ravno zato...

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.390
59
48
Republika Prlekija
Citat:
Uporabnik forgot1 pravi:
Citat:
Meni se na 920 nikoli ni potrebno prijavljat. Pa ga vklopim vsake par mescov enkrat...

Le kaj?

LP

Na tvin si lahko oprijavljen le z eno napravo hkrati.
Čim se prijaviš z drzgo napravo, boš se na tisti prejšnji moral zopet prijaviti.

primer: ob 12.05 se prijavim na L920 in gledam do 12.30. aplikacijo zaprem. ob 12.31 se prijavim v chrome/ieexplorer/firefox. Če želim gledati kateri drugi napravi, kot tisti, na kateri sem gledal zanjo se moram spet prijavit. Pa nima veze al gledaš na L920 al na ipadu al na prenosniku.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
Citat:
Uporabnik forgot1 pravi:
Citat:

Le kaj?

LP

Na tvin si lahko oprijavljen le z eno napravo hkrati.
Čim se prijaviš z drzgo napravo, boš se na tisti prejšnji moral zopet prijaviti.

primer: ob 12.05 se prijavim na L920 in gledam do 12.30. aplikacijo zaprem. ob 12.31 se prijavim v chrome/ieexplorer/firefox. Če želim gledati kateri drugi napravi, kot tisti, na kateri sem gledal zanjo se moram spet prijavit. Pa nima veze al gledaš na L920 al na ipadu al na prenosniku.

To pa ni res. Deluje na 3 napravah hkrati oz. naj bi. Včasih gledam na telefonu, včasih na pcju in se ne rabim znova prijavljat. Mogoče mi enkrat na mesec app javi, da se je treba prijavit.

Ono z omrežjem in boxom pa drži. Zgoraj sem omenil telekomov ruter zato, ker velika večina uporablja kar standardno postavitev in opremo, ki jim jo prinese in priključi tehnik.

goran1111

Pripravnik
2. jan 2015
457
4
18
okol Maribora
Jaz sem pred kakim letom testiral in je delovalo na treh hkrati. Več pa ne. Je pa res, da se jaz ne rabim prijavljat, moja se pa z isto lumio in mojimi podatki mora. Pa tud na računalniku se mora...

Res je. Box in telefon morata biti v istem omrežju. Ni važno katerem.

Nazadnje urejeno: