Ali se res splača zaradi nižje cene, če pa je gledanost precej manjša. Na TV se tako ali tako oglašujejo samo stvari široke potrošnje. "Vsi" morajo tak oglas videti, da ima smisel. Nižja cena ne pomaga veliko.Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Da se tv3 po svoje splača, ker je precej cenejši
Nekje sem prebral da TV3 trdi da imajo kopije teh pogodb in gredo na evropsko sodišče.Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Nekateri Morajo, no ja, recimo, čeprav je to bol kanon futr za rajo. Tisto s pogodbami so pa svetovne buče in to ne vem od enih dveh tam nekje ampak kar od sebe. Nobenih izključevalnih pogodb ni na ProPlus. Kaj se kdo s kom meni v bifeju je pa druga zgodba, ravno tako kot na Nacionalki.
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Ali se res splača zaradi nižje cene, če pa je gledanost precej manjša.
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
... nacionalka, ki pobere 144€ davka od gospodinjstva v letu komaj preživi...
Citat:
Uporabnik Pikec pravi:
Plačujemo naročino, pa še tiste redke filme prekinjajo z reklamami. Banda.
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Nad mano je lep primer zakaj bo POP s pobebljanjem folka še naprej haral po slovenskem "medijskem" prostoru - ker je folku to očitno všeč.
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Uporabnik Pikec pravi:
Plačujemo naročino, pa še tiste redke filme prekinjajo z reklamami. Banda.
Zdajle sem gledal film na slo 1 pa ni bilo niti ene reklame pa še fajn film. Ne pa 1076-ič Sam doma 4.
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Vse to imate na Fox Crime in Life. Večji problem je zakaj gredo stran? Menda zaradi konkurenčne firme, katera daje ultimat oglaševalcem, res škoda saj so od komercialnih bili najboljši, 100X boljši od falange iz Proplusa!
Citat:
Uporabnik Pikec pravi:
Zakaj se pa pustiš "po tvoje" pobebljati? Saj lahko preklopiš. POP TV nič ne košta, nacionalko sem - smo pa prisiljeni plačevati.
TI samo uživaj v nepobebljanih programih.
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Nekateri Morajo, no ja, recimo, čeprav je to bol kanon futr za rajo.