TV serija iz sredine 80ih

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Ah to je bilo pa Modro poletje
smile-1.gif

https://www.youtube.com/watch?v=epgyu_2QieE

Tega se pa spomnim
smile-1.gif
no pa Grizli Adamsa tud

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Ja tudi te fore se spomnim
smile-1.gif
so mulci stavkal tako da so bili tiho, pa se ni obneslo, potem so pa na vsako stvar odgovorili MOGOČE

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
Citat:
Uporabnik kripo pravi:
jp, do tiste ruske rulete ga je bilo zanimivo gledati
smirk-1.gif

Pa en ašpanska mladinska nadaljevanka po Živ-Žavu je bila .. ko se je par mulcov na kolesih peljalo k enemu mornarju, ki je imel barko na vrhu hriba .. pa žvižgali so si ..

In spet .. bilo je zanimivo, dokler ni mornar umrl .. ampak res umrl .. pol je bilo pa vsega konec
cry12bpy.gif

Verano Azul - Modro poletje

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Tisti leteci roboti v Benjiju so bili prima, kaj bi dal kot mulc da bi imel tistega tazlobnega
smile-1.gif

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Ja! Ravno v teh dneh se ukvarjam s presnemavanjem vsebine videokaset na DVR in nato na DVDje, pa sem naletel tudi na to (sem imel posneto). In moram priznati - do solz sem se nasmejal, vnovic
smile-1.gif

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.964
38
48
Si/bos resil tudi kaksne "hude" reklame, ce so slucajno ostale na kasetah? Od takrat, ko se jih je se dalo gledati in so bile z isto glasnostjo kot preostali program in v se sprejemljivi kolicini...
wink-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
"Pod krinko"

Pa ni bila pol ukinjena, ampak je en drugi igralec fural dalje (pa ne isti lik).

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Citat:
Uporabnik Commodore pravi:
Si/bos resil tudi kaksne "hude" reklame, ce so slucajno ostale na kasetah? Od takrat, ko se jih je se dalo gledati in so bile z isto glasnostjo kot preostali program in v se sprejemljivi kolicini...
wink-1.gif

Hehe, vceri sm presnel reklamo za Sovo, en del Alfa in en del Sokolov
smile-1.gif

Sem si domov privlekel profi SVHS Panasonicov videorekorder (nas je ze zdaaaavnaj sel rakom zvizgat). Zadeva je vecja od dvd rekorderja, divX playerja in digitalnega sprejemnika skupaj hahahaha
smile-1.gif

dsc00026.jpg

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Sokole (Terrahawks) prodajajo cisto legalno na DVDjih, cena je pa priblizno toliko, kot en vecer zunaj s kolegi, ce se ne preseravas
smile-1.gif