TV serija iz sredine 80ih

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
~25 let nazaj je bilo na TV (Slo) nekaj serij, od katerih so mi ostale v spominu tri: Grizzly Adams, Terrahawks in se ena, katere imena se nikakor ne morem spomniti.

Vse, kar mi je ostalo v spominu o tej tretji, je, da se je zadeva mnogo casa (ves cas ?) odvijala na enem ogromnem odpadu, kjer so bili kupi sare, en od likov v tej seriji je bil videti kot Chewbacca (kosmat, rjave barve, velik kot clovek ali se malo vec), ki je ves cas nekaj tulil in ki je lahko skocil ZELO dalec, iz enega ogromnega kupa sare na drugega, medtem ko so se drugi lovili z avti po tistem odpadu. Ostali liki so bili ljudje.

Se kdo spomni tega in morda se kako se zadeva imenuje ?
confused-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
To so filmi, je pa ta zadeva res izgledala malo podobna tistim kripam iz Mad Max (stari ameriski avtomobili iz 60ih in 70ih let) in tudi scena, kjer se je odvijalo vse skupaj, je bila podobna (en velik odpad sredi pustinje). A tisti lik, ki je mene spominjal na Chewbacca (porascen kot kaksen jeti), ni bil v nobenem Mad Maxu, tako da ne more biti to.

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Grizli Adams je rulal
smile-1.gif

Terrahawks, stay on this channel, this is an emergency .... sokoli so bli pa itak meni ful fajn
smile-1.gif

Pa Zelda, pa Sram ...
smile-1.gif

Se spomni kdo neke ruske serije, kjer so uporabljali neko Lado Nivo in z njo ....ne vem, skakali v cas al nek podobnega, to se ful medlo spomnim
smile-1.gif

Vem da se je peljala in pol v blisku kr zginla, tko nekako kot Back to the future stil....

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.048
5.653
113
O hudo Grizzly Adams........zmer sm meu flash v glavi....kaj je blo to pa pojma ne...tnx It was a flashback
grin1.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.443
424
83
Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
Se spomni kdo neke ruske serije, kjer so uporabljali neko Lado Nivo in z njo ....ne vem, skakali v cas al nek podobnega, to se ful medlo spomnim
smile-1.gif

Ni bila ruska ampak češkoslovaška. Obiskovalci oz. Posjetioci.

Predhodnik Tretjega kamna od sonca, vesoljci so jedli tablete, ki si jih zalil z vodo in so se spremenili v barvast žele
smile-1.gif

Sicer pa so mi bili zakon tudi Fracki
cheer.gif

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Alien Life Form je biu super ja
smile-1.gif

A vidis, nism vedu kaj je ze blo, ma se ful spomnim da so dirkali z Lado Nivo hahaha
smile-1.gif

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.964
38
48
Hmm, te serije pa priznam, da se ne spomnim in je nisem nikoli videl. Sem pa mislil na Planet opic kot serijo, ki je bila enkrat, ko je bilo konec (originalne) Galaktike.
wink-1.gif
Ob sobotah po 18h oz. tam nekje.
Od ceskih Obiskovalcev originalen naslov pa je Navstevnici. Pa ne poleg legendarne Nive pozabiti se na trikotnik z utripajocimi luckami, ki so ga uporabljali za anteno, hehe.
https://www.youtube.com/view_play_list?p=CB9EC66DF7989335

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
bayabo sm pa gledal ja
smile-1.gif

Aha sej vidim, da si dal link z youtuba
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Jaz sem si ga pred kakšnim mesecem snel .. ampak ni pod grizzly adams ampak pod nekaj drugega .. se ne spomnem več kaj
frown-1.gif

pejt na homepage od grizzly adams, pa boš tam videl, da je nekako drugače naslovljeno ..

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Pregledal moj disk, pa očitno že zbrisal film ..

Pismo, kako ga ne najdete? Tut sidat ga morjo, pismo. Da niti edn ne bi?
smirk-1.gif

Odyssey

Pripravnik
9. okt 2007
756
3
18
Huh, kaj pa Miami Vice in Pod krinko (lih danes slišal na radiju uvodno glasbo I need a Hero - Bonny Tyler)

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
jp, do tiste ruske rulete ga je bilo zanimivo gledati
smirk-1.gif

Pa en ašpanska mladinska nadaljevanka po Živ-Žavu je bila .. ko se je par mulcov na kolesih peljalo k enemu mornarju, ki je imel barko na vrhu hriba .. pa žvižgali so si ..

In spet .. bilo je zanimivo, dokler ni mornar umrl .. ampak res umrl .. pol je bilo pa vsega konec
cry12bpy.gif