TV Panasonic TXL55WT60E

man007

Pripravnik
20. dec 2007
359
2
18
nori-na-bicikl.blogspot.com
Živjo.

Kupujem 55½ TV in v oči mi je padel lanski model TV Panasonic TXL55WT60E. Včeš mi je slika, bela barva (se sklada z novo dnevno) in tanek zaslon.

Gledam še Sony (W8xx, W9xx) ter Philips od serije 7 gor.

Ali Panasonic kje zaostaja, glede na to da je lanski model?

Nazadnje urejeno:

japke

Fizikalc
13. avg 2007
1.349
12
38
44
skoz okol
jaz imam tega od septembra letos. super je. Gre za 2013 flagship model. Meniji delajo izredno hitro (za razliko od philipsa), so pregledni (za razliko od soniya). Ima vgrajeno pop-up kamero (skype). 200 realnih HZ. ...

Pomoje je ta Tv primerljiv s Samsungom H8

če dobiš lanski model Sony W9 go for it, drugo pa ni primerjave.

edina stvar je, da si moraš vzet nekaj časa, da nastaviš sliko v detajle, ker out-of-box meni ni bila všeč..

Nazadnje urejeno:

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.439
422
83
Če smem pristavit lonček: gledam enako velike televizije in vidim novega Samsunga UE55HU7100.

Je ukrivljen in ultra HD, kar se mi zdi odveč (ali pač?), ampak cena 1200€ je pa menda ugodna (avstrijski Metro)?

Mnenja?

Jan70

Zelenc'
19. nov 2014
2
0
1
Pozdravjen.
Tudi sam sem kupil v ponedeljek enak TV 55WT...razstavljen televizor, saj drugih niso imeli. Žal imam z njim določene težave, za katere nisem siguren, da je ravno vse ok z njim. V trgovini nimajo drugega tako da nemrem primerjat. Prosil bi te, če lahko kontaktirava (najraje bi preko telefona: moj gsm:041-643-884; lahko mi pošleš tudi sms in ti vrnem klic ali mi pošleš telefonsko na janko.pisek@varnost.si, raje bi preko gsm-a ker nism ravno pogosto za računalnikom).Prosim če lahko čimprej dokler še imajo kakšnega v Big Bangu na zalogi in ga lahko morda menjam.
Prosim!!!
LP

Jan70

Zelenc'
19. nov 2014
2
0
1

Pozdravjen.
Tudi sam sem kupil v ponedeljek enak TV 55WT...razstavljen televizor, saj drugih niso imeli. Žal imam z njim določene težave, za katere nisem siguren, da je ravno vse ok z njim. V trgovini nimajo drugega tako da nemrem primerjat. Prosil bi te, če lahko kontaktirava (najraje bi preko telefona: moj gsm:041-643-884; lahko mi pošleš tudi sms in ti vrnem klic ali mi pošleš telefonsko na janko.pisek@varnost.si, raje bi preko gsm-a ker nism ravno pogosto za računalnikom).Prosim če lahko čimprej dokler še imajo kakšnega v Big Bangu na zalogi in ga lahko morda menjam.
Prosim!!!
LP