TV in multimedia

kajn

Guru
5. okt 2007
2.774
1.606
113
Iskajoč brata
Zdravo!

Kupujem še zadnje dve stvari za v dnevno sobo, zadnje pride najslajše
smile-1.gif
Vem da je veliko spisanega ampak se ful hitro spreminja vse.

Kaj sedaj TV-ji vse nudijo? Kuk se splača vzet 3D tv, ali je že razvito do konca, se vidi dobro, je že veliko filmov pretvorjenih?

Za multimedijo me pa zanima, kateri sistemi največ ponudijo? Predlagali so mi extremer. Kakšne imate kaj izkušnje? kaj pa android sistem?

Hvala za odgovore in upam da bodo hitro našli zmagovito kombinacijo
cheer.gif

kajn

Guru
5. okt 2007
2.774
1.606
113
Iskajoč brata
Pozabil dopisat velikost TV -ja je 42 do 47 inc.

Kar se tiče multimedije, mi najbolj diši:
tole
Mi je ful všeč android+ tipkovnica
Ne razumem pa zakaj so take razlike v ceni: 80$ iz kitajske, 160$ iz nemčije. A je iz kitajske slabša roba (ponarejena), ali toliko pustim prodajalcu iz nemčije?

Bucko

Fizikalc
28. avg 2007
1.739
53
48
Iz Nemčije ne rabiš plačati davka in carine + prodajalcu nekaj ostane.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Glede 3DTV: obstaja samo par programov, tam boš gledal bolj kot ne sranje. Na internetu je precej filmov za dobit v 3D. Priporočam TV s pasivnimi očali.

Glede multimedije: Na Samsungu mi delajo vsi filmi brez problema, tudi podnapisi. Xtreamer je odveč.

Za brskanje po internetu je vgrajen Smart TV neuporaben (gre bolj za marketinški nateg kot kaj uporabnega), za kaj takega kupiš Android ključek ali pa še boljše kupiš rabljen prenosnik za 150€ in ga priklopiš gor (seveda mora imet HDMI izhod).

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Za predvajanje filmov iz USB ti vsekakor priporočam Samsunga, tu Philips gladko pogrne. Na LG-jih tudi dela kolikor vem vse, ampak nimam toliko izkušenj, da bi lahko priporočal.

bigMIKE

Majstr
19. mar 2012
1.260
152
63
Citat:
Uporabnik kajn pravi:
dans sn bil v eni manši trgovinici in so mi svetovali med dvema modeloma, glede na ceno in velikost:

panasonic plazma
samsung led

Katerega nej zberem?

Za plazmo so rekli, da je bolj mehka in realna slika ter daljša življenska doba.

en je 42 en pa 46 colar, a ti je vseeno glede velikosti?

kajn

Guru
5. okt 2007
2.774
1.606
113
Iskajoč brata
načeloma ne

se tu se sprašujem, ali manjša velikost premaga tuk boljšo sliko? ali je tuk boljša slika? A bom sploh opazil?

Recimo da se bo 75% uporabljal za gledanje preko media box-a. Je samsung zmagovalec?

bigMIKE

Majstr
19. mar 2012
1.260
152
63
Moj kriterij:
1. določi max velikost TV (diagonale) ki jo prenese soba (in denarnica).
2. Plasma ali LCD?
3. test ožjega izbora Tvjev s slabim TV signalom in potem dobrim HD signalom (magari prineseš svoj mediaplayer do trgovca)
4. 3D odpade
5. youtube in ostala navlaka odpade (jo imaš na mediaplayerju) je ne rabiš še na TVju
5...

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.523
425
83
pana je definitivno best buy

stegni se do 50" če jo le v prostor spraviš, čez par tednov boš znal cenit to odločitev!