Sej se kr mal bojim vprašat ampak vseen. Mi lahko kdo predlaga najboljši TV iz ponude mimovrste (black friday) 55 ali 65 (razdalja 3m) V rangu od 350 do 550€.
Samo pripomba: Harvey Norman ima boljše cene od Mimovrste.Sej se kr mal bojim vprašat ampak vseen. Mi lahko kdo predlaga najboljši TV iz ponude mimovrste (black friday) 55 ali 65 (razdalja 3m) V rangu od 350 do 550€.
Jaz sem vzel tole, zadeva je res impresivna. Črna je dejansko črna, v temi izgleda kot bi bil ugasnjen tv, ko je na ekranu črna barva. Svetel je pa tud noro, je kr šok, ko preklopiš iz 8 let starega tvja.bestbuy?
KD-65XH9077S 164 cm/65 palcev XH90 | Full Array LED | 4K Ultra HD | HDR
KD-65XH9077S Popoln za gledanje filmov z globokimi kontrasti in popolnim zvokom. Televizor 4K HDR s procesorjem 4K HDR Processor X1™ ter s tehnologijama X-tended Dynamic Range™ PRO in Acoustic Multi-Audio™acssony.si
Ne pretiravam ampak sem navdušen nad videnim. Sploh po pisanju kako je pri določenih lcd tvjih črna siva...dobro no, dajmo ne pretiravat s tole črno. Tv je korekten, ampak ima manj con kot lanski model na račun šparanja oz da je ostal budget za hdmi kar se na sliki tudi vidi.