tušmobil - ne dela internet

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
torej...kar na lepem mi je crknil net na telefonu
crazy1.gif

kaj bi to lahko bilo? kaj pri operaterju ali je s telefonom kaj narobe?

aja tud mms-i ne delajo več

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
torej...kar na lepem mi je crknil net na telefonu
crazy1.gif

kaj bi to lahko bilo? kaj pri operaterju ali je s telefonom kaj narobe?

aja tud mms-i ne delajo več

To je nekaj narobe na odajnikih od tušmobila...ti kar lepo daj na ročno Mobitel in ti bo delalo....Ker se je meni isto dogajalo..
wink-1.gif

sam upam da nisi iz ljubljane tam pa boš prisiljen-a bit na tušmobilovem signalu.....

Nazadnje urejeno:

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
vrhnka...

pa hvala, se grem igrat zdej
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Daj na mobitelovo omrežje naj bo na ročno nastavljeno in bo delal..razen če se boš nahajala v ljubljani tam pa boš mogla met na samodejno iskanje omrežja...

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
to še kr ne dela...pr netu mi vrže nazaj v meni, pr mmsih pa je napaka v pošiljaju sporočila

blue007

Pripravnik
6. feb 2009
612
0
16
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
to še kr ne dela...pr netu mi vrže nazaj v meni, pr mmsih pa je napaka v pošiljaju sporočila
Če ti Tušmobilov GPRS ne dela in mobitel dela. Pokliči na klicni center 080 700 700 povej izrecno kje se nahajaš, in da pri m@ dela in pri tušu GPRS ne dela.

Sem imel že tud jaz tak primer. Na celici, na kateri si prijavljen je blokiran GPRS. Verjetno se je pri tebi nadgrajevala bazna postaja in so zanalašč izklopi oziroma pozabili nazaj vklopit GPRS na tvoji celici.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Hum, v šiški (okoli Mercator centra in banke Sparkasse) ne morem na net (gprs) niti ne morem poslat MMS-a, imam nastavljeno na Tušmobil omrežje, ko pridem pa recimo v center Lj pa gre bp se pravi tam nekaj ne štima
smile-1.gif

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Vsaka čast, prej kot v eni uri od poslanega maila že dela.

To pa si mel srečo jst sem jih preganju 5 dni da so uštimali in ko sem že obupal je začelo spet delat komi 6 dan od prijave...in tko da spet tu pa tam zgine EDGE...tko da ni jih lih fajn kaj preveč hvalit...
wink-1.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
evo dons poslala mail(pač med predavanji se ne da pogovarjat po telefonu) in sem čez pol ure dobila nazaj, da je treba še enkrat nastavitve naložit. upam, da bo delal

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.573
29
48
Citat:
Uporabnik blue007 pravi:
Sem imel že tud jaz tak primer. Na celici, na kateri si prijavljen je blokiran GPRS. Verjetno se je pri tebi nadgrajevala bazna postaja in so zanalašč izklopi oziroma pozabili nazaj vklopit GPRS na tvoji celici.
Pri nadgradnjah se nič ne naredi ZANALAŠČ. Naredi se, ker je POTREBNO. (Ne glede na operaterja.)