Tušmobil na Bovškem

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Ni panike stari, napisal si da nasproti TIC-a signala ni, Jaz ti pa povem da je in če ne verjameš pejt pogledat pa boš videl. sem pa precej večkrat u Bci verjetn kot ti tako da vem kje je signal je in kako je s TM internetom. meni TM internet vleče povsod, ampak sedaj v mestu itak ni panike ker imaš mestni oz. občinski wifi in ima dober signal.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Pa kje Tušmobil sploh lovi, nikjer, bi bil najboljši odgovor za nekatere tu gor. Sploh sedaj ko so uporabniki dojeli da...

Nazadnje urejeno:

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Pa kje Tušmobil sploh lovi, nikjer, bi bil najboljši odgovor za nekatere tu gor. Sploh sedaj ko so uporabniki dojeli da...

Tvoj odgovor ni korekten.
ne-ne-1.gif

Preberi si moj odgovor ter odgovor nekaterih, ki smo dali
konkretne podatke o internetnem signalu v Bovcu.
Pa zelo ok bi bilo če nebi vsak tak odgovor dojemal kot
napad na eminenco "Tušmobil".
wink-1.gif

Svoje težave z Tušmobilom sem že pozabil in se ne mislim ponavljati
lahko samo rečem, da nikoli več.
Vedno bom pomagal z informacijo na tem forumu(in ostalih) če le lahko
in se izogibal zavajanju na račun nekoga tretjega, ki mi za laganje
plačuje mizerno provizijo ali zato ker sem fanatični zagovornik svojega.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Tvojega zadnjega odstavka sploh ne bom komentiral. Samo toliko, si uporabnik Tušmobila, ali si to bil? In koliko časa nazaj, ker stvari se spreminjajo.

Nazadnje urejeno:

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Tvojega zadnjega odstavka sploh ne bom komentiral. Samo toliko, si uporabnik Tušmobila, ali si to bil? In koliko časa nazaj, ker stvari se spreminjajo.

a te je kdo prosil da ga komentiraj
bonk.gif

jaaaaa sem uporabnik sam, da ga ne uporabljam v Bovcu ker je neuporaben.
in zdaj boš odgovoril: verjetno samo na tistem majhnem koščku je slab signal. okol je pa vse v iber

pep

Pripravnik
21. avg 2007
393
24
18
Sem sledeč odgovor napisal že včeraj, pa se mi je zdelo brez veze da ga objavim, ampak vidim da moje mnenje ni osamljeno, zato bom to kljub vsemu objavil:

Lep pozdrav!
Nekako ne morem mimo izredne gorečnosti vas Tušmobilovcev na forumu.
Moram priznat, da sem nekoliko prizadet, ko napišem dejstva s svojega vidika čimbolj nepristransko na forum, človeku ki po njih vpraša, takoj zatem me pa naskočite kot da sem neumen ker tako kot se mi je zgodilo pa že ne more biti.
Cel čas bivanja v Bovcu (tri dni) sem imel telefon (Nokia N86) na avtomatsko izbiro omrežja v veliki želji, da bi mi nekje potegnilo uporaben TM signal, pa se to ni zgodilo. Raje kot šibak Wi-Fi signal iz TIC-a bi namreč uporabil za dostop do interneta naročniško kartico ali 24ur internet, ki sem ga tudi imel s seboj.
Na forumu se oglasim dokaj redko in le takrat, ko imam za povedat kaj - po mojem mnenju - koristnega, kot kaže pa je bolje, da v bodoče tudi to opustim, saj ste vsi tako pametni, da jaz tu nimam kaj iskati - bo forum bolj strokoven in merodajen...
In še enkrat bom rekel - uporabljam TM in ga še bom, saj mi na večini lokacij kjer se gibljem deluje popolnoma zadovoljivo, ampak v Bovcu temu ni bilo tako.
P.S.: na dreamdesign.si je sicer neuradna postavitev baznih postaj iz katere je očitno, da v Bovcu ne more biti (vsaj ne spodobnega) signala TM, ampak to smatrajte kot da nisem napisal, ker na tej spletni strani zagotovo nič ni prav označeno, kajne...

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded....

Pa lep pozdrav in brez skrbi, zlepa ne bom več pisal po tem forumu, je moj čas preveč vreden.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Če bi forumu že dlje časa sledil, bi vedel, da so mobilni del foruma tile tuš loverji zjebali do daske ker ni nobene možnosti objektivne in konstruktivne debate, sploh pa če se omeni, da na tušu nekaj ne špila. Posledica tega, da je 80% kompetentnih ljudi iz področja mobilne tehlogije, forum preprosto zapustilo ali pa se jim preprosto ne da več. Tako da v veliki večini preostane le še tušev peskovnik, žal. Tako da za konstruktivne debate boš moral še malo pogooglati, tukaj se pa oglasi, da boš napisal kako vesel si ker uporabljaš najnaprednejše omrežje v sloveniji
wink-1.gif

spizzavampi

Zelenc'
23. avg 2007
27
0
1
KSZ

se nebi mogel bolj strinjat s postom Pakula....kratko,jedrnato in žal resnično

..osebno sledim forumu še iz starih časov mobisuxa tako da mislim,da sem objektiven

pa lep dan naprej

spizzavampi

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Potem bo prav prišla novost: Predlagaj sporočilo kot SPAM.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Res smo grozni, svojh postov pa Si.mobilovci/Bobovci nikoli ne berete ane?

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik tado pravi:

obstajamo tudi takšni, ki vse to moramo prebrati...

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik tado pravi:

Ja res ste grozni, se strinjam. Na bruhanje mi gre ko vidim mobilni del na alterju pa čeprav se je s tem vse skupaj začelo, še iz časa Mobisuxa. In Simobilovci so pa proti vam pravi amaterji, čeprav je kar se tiče omrežja prej obratno. Še ene trije Simobilovci vztrajajo (pa še to v neizmerno manši aktivnosti), Mobitelovci s(m)o že zdavnaj pobegnili, tako da uživajte v peskovniku še naprej, ker pojem konstruktivna debata in objektivnost, vam je znanstvena fantastika, nekaj podobnega kot polet v vesolje z Mirkom
wink-1.gif

off za nekaj časa spet
roza.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik frikenej pravi:
Citat:
Uporabnik tado pravi:

Simobilovci še težav na centru ne rešujejo, ker ne preberejo pritožbe zgleda
wink-1.gif

težko verjamem, da jih ne,.. saj so trenutno več kot na tekočem,.. kje je problem? napiši v si.mobil/bob temo ali mi pošlji ZS,...
je pa res da nerad gledam TM temo oz. zagovarjanje TMja kot oh in sploh operaterja,..

b

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Je zelo velika razlika med tistimi,ki smo zgolj uporabniki in zagovarjamo tisto s čimer smo zelo zadovoljni in tistimi, ki ste neposredno ali posredno odvisni od Mobitela, Simobila, itn. in si želite, da se strinjamo z vami. Se pač NE, ker mi je prav malo mar za vaše plače, bonuse, provizije, ali boste tam še zaposleni ali ne, itn.

Polna so vas usta tušmobilovcev, medtem ko ne vidite, da ste pol teme ravno vi zasmetili in potem si drznete še tukaj jokati.

@Pakul

To da ste se, kot praviš, mobitelovci odmaknili, ste se pač odmaknili, ker nobene pametne nimate več za povedati kot zgolj to, zakaj bi vam človek mogel več nakozovati, enako velja za te iz Simobil-a. Naj človek sedaj verjamem vam, kateri imate direktno korist, iskazano v denarju od operterja, naspram tistega, ki to financira
sprasujem se.gif

Sicer pa, če ste si zaželeli strokovnosti, imate pod forume, kjer jo lahko iskažete, ne opažam, da vam kdo brani ali pa "meša štrene" .

Tisti trenutek, ko bo alter zamenjal barvo, mislim pa, da ni daleč od tega, boste samo še vi gor in takrat se razpisujte sami, kolikor želite.

Sedaj pa znalci razložite uporabniku te teme, kako si je drznil pomisliti, kaj pa šele izbrati Tušmobil za bovški okraj, ko pa naj bi tam bil še prisoten Mobitel ter Simobil, po vašem mnenju.

Osebno, če bi vas poslušal, bi propadel iz trenutka, definitivno.

Lp.

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
Kaj pa če bi si ti še enkrat prebral prvi post?
......................................................................................................
Ima kdo izkušnje, kako je s Tušmobil pokritostjo na širšem območju Bovca? Kupil bi modem in kartico za brezmejni internet 24ur (1€ na dan). Nisem pa prepričan, da ima kateri izmed konkurentov (z boljšo pokritostjo na tistem območju) podoben paket.
........................................................................................................

Potem pa še odgovore zagriženih tušovcev in ostalih, ki imamo izkušnje z tušem na bovškem.

Torej na bovškem definitivno najbolj ugodno razmerje med kakovostjo signala in ceno je T2 in nikakor ne
TUŠ, Mobitel ali Simobil.

Za 16€ pri Tušu dobiš nezanesljivo pokritost z internetnim signalom pri T2 pa za 3€ več dobiš odlično pokritost signalom.
Kaj je v tem nejasnega?

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.655
473
83
Tolmin
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Potem pa še odgovore zagriženih tušovcev in ostalih, ki imamo izkušnje z tušem na bovškem.

Torej na bovškem definitivno najbolj ugodno razmerje med kakovostjo signala in ceno je T2 in nikakor ne
TUŠ, Mobitel ali Simobil.

Mistique pravi: Rad bi se izognil naročnini
WiFi rabim na vikendu, ki je ven iz Bovca (Žaga).

Bovec ali Žaga - to je ogromna razlika !

Se strinjam, da ima T-2 v Bovški kotlini najboljši signal za "dolvleko" zaradi odlične pozicije BP.
Ampak v Žagi je zelo slab signal (na cesti). Imajo pa tam ostali trije svoje BP ampak so verjetno vse na GSM zaradi boljšega pokrivanja - kako je z "dolvleko" pri GSM pa vemo
crazy1.gif

Pa še za občasno uporabo (1-2 vikenda) na mesec se verjetno ne izplača plačevat celomesečne naročnine
tongue-1.gif

Po moje se bo še vedno bolje zapeljati do kakšne kavarne v Bovcu in tam počekirati e-maile
wink-1.gif

Ali pa na prenosnik namestiti Netstumbler in povohljati v okolici za odklenjeno mrežo
cool-1.gif