Tušmobil na Bovškem

mistique

Guru
16. jun 2009
14.008
1.813
113
Emona / Carnium
Ima kdo izkušnje, kako je s Tušmobil pokritostjo na širšem območju Bovca? Kupil bi modem in kartico za brezmejni internet 24ur (1€ na dan). Nisem pa prepričan, da ima kateri izmed konkurentov (z boljšo pokritostjo na tistem območju) podoben paket.

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Presneto... Naša dolina v Soči je bolj kot ne nepokrita
10.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.008
1.813
113
Emona / Carnium
Mah, že nekaj časa se spravljam uredit kakršenkoli dostop do interneta. Včasih se rabi. Moram soseda vprašat, če ima kak ADSL ali kaj podobnega.

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Dvomim, da je v žagi 3G od kateregakoli operaterja. Še sam Bovec z bližnjo okolico je slabo pokrit s 3G, kaj šele Žaga ...

dinos77

Pripravnik
2. nov 2010
589
1
18
Slovenija
Če ti to kaj pomaga, jaz mam TM internet ravno tako na vikendu v kaninski vasi in meni super dela, vse normalno. pa sem imel prej mobitelov, pa ni nič drugače kot prej, le ceneje me pride varianta od TMja, je pa res da je to v Bovcu, kjer bodo po moje počasi kar naredili bovški wifi, saj po mestu že kar dobro vleče občinski, samo v kaninsko vas še ne
frown-1.gif
Tja od cerkve naprej proti centru že vleče...

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
mistique - predlagam 1 teden testnega obdobja, vzameš brezmejni internet in stestiraš zadevo, če ti ni ok v roku 1 tedna od aktivacije vrneš zadevo in je to to

mistique

Guru
16. jun 2009
14.008
1.813
113
Emona / Carnium
Ja, saj v centru ni problem. Če ne drugega je tam v Alpu njihov wifi. Naročiš en Kaninski vrh in tačas prebereš pošto
grin1.gif

Mobitelov Instant internet (5€/dan) je v primerjavi s Tušmobilom (1€/dan) drag ko žafran.

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.655
473
83
Tolmin
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
Dvomim, da je v žagi 3G od kateregakoli operaterja. Še sam Bovec z bližnjo okolico je slabo pokrit s 3G, kaj šele Žaga ...

Na Žagi je en stolp z bazno postajo, ki pomoje pokriva ta predel proti Trnovemu in proti Učji.
Čigav je ne vem - po moje Mobitelov.

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Ima kdo izkušnje, kako je s Tušmobil pokritostjo na širšem območju Bovca? Kupil bi modem in kartico za brezmejni internet 24ur (1€ na dan). Nisem pa prepričan, da ima kateri izmed konkurentov (z boljšo pokritostjo na tistem območju) podoben paket.

TM mi v Bovcu ni delal zato smo prešli na T2 ki ima v Bovcu najboljši signal. Hišo imamo na naslovu Kot XY ob glavni cesti 300m od centra.

pep

Pripravnik
21. avg 2007
393
24
18
Bil za novo leto v Bovcu (center, preko ceste od Turistično inf. centra) in Tušmobil nima signala. Tu in tam je preklopilo nanj a za eno črtico in je signal izgubil v trenutku ko sem karkoli poskusil.
Na srečo mi je uspelo loviti signal od TIC-a, da je bil internet za silo deloval.
V Žagi sicer menda Tušmobil ima bazno, vendar na tisto jaz ne bi računal.
Skratka - bogo je to tam.

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Imaš slabe informacije oz. pišeš na pamet. Zakaj, veš samo ti? Apartma imamo zraven trgovine Mercator in signal je normalen in vse lepo štima. Pa sem verjetno malo več kot ti v Bci. Velikokrat sem tudi službeno gor in do sedaj še nikoli nisem imel problemov s TMjem. Tudi kadar smučam na Kaninu, vsaj na naši strani signal je. Poleti sem veliko s kolesom naokrog in do sedaj še nisem imel težav z dosegljivostjo.

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik natko45 pravi:
Imaš slabe informacije oz. pišeš na pamet. Zakaj, veš samo ti? Apartma imamo zraven trgovine Mercator in signal je normalen in vse lepo štima. Pa sem verjetno malo več kot ti v Bci. Velikokrat sem tudi službeno gor in do sedaj še nikoli nisem imel problemov s TMjem. Tudi kadar smučam na Kaninu, vsaj na naši strani signal je. Poleti sem veliko s kolesom naokrog in do sedaj še nisem imel težav z dosegljivostjo.

v bce sta dva mercatorja
wink-1.gif

v kotu signala ni!
torej je tm v bovcu nezanesljiv
wink-1.gif

a internet tut med kolesarjenjem uporabljaš?

pep

Pripravnik
21. avg 2007
393
24
18
Citat:

Ojej, oprosti, če sem te napadel ali kakorkoli prizadel.
Z dosegljivostjo in klicanjem tudi jaz nisem imel nobenih težav, saj sem bil lepo v Mobitelovem roamingu, internetu sem se pa v roamingu raje odpovedal. Saj si verjetno opazil, da prvotnega avtorja teme zanima predvsem internet!?
Kratko malo sem opisal situacijo in dejstva kot sem zadevo doživel sam. Saj verjetno je to na forumu dovoljeno, kajne?
sprasujem se.gif

Pri TM imam službeno in privat naročniško razmerje in sem sicer načeloma zadovoljen, vendar vse tudi ni čisto tako 1A, kot bi lahko bilo, vendar potem verjetno tudi cena ne bi bila taka, kot je...
Pa lep dan še naprej in brez zamere
wink-1.gif

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
v un mercator bližje obvoznice ne hodim, pa sam veš zakaj ne, verjetno
kar se mene tiče je zanesljiv, jaz z njim težav v okolici Bca nimam
tudi me kolesarjenjem ja, sej veš če greš kdaj med službo na turco da si tako ali drugače dosegljiv
smile-1.gif