Takle mamo. Iz mobitela sem prenesel številko na Tušmobil. V ponedeljek je bila prenešena in sem začel uporabljat storitve, samo ročno sem se dal na Mobitelovo omrežje. Do sem vse ok. Zadeva laufa v nulo. Vzel sem paket tus30. Kar pomeni, da za 30€ dobim 500 minut pogovorov v katerokoli omrežje, 300 sms sporočil in 30 mms sporočil. Rekel sem si, da bom porabo spremljal tako, da enostavno vsak mesec resetiram števce za pogovore in števce za sporočila. No, danes po treh dne uporabe, pa zvem, da lahko elegantno vtipkaš v telefon *123# in sistem lepo javi tole:
Na voljo imate se:
336 min 40 s
pogovorov
190 SMS sporocil
22 MMS sporocil
Po temle sklepam, da sem v treh dneh porabil malo manj kot uro in pol pogovorov, 110 SMS sporočil, ter 8 MMS sporočil. Zanimivo! V ponedeljek ko sem začel stvar uporabljat, sem resetiral vse števce na Nokii. In danes mi kaže, da sem porabil 40 minut odhodnih klicev, ter poslanih 30 sporočil ter 0 mms sporočil.
Zanimivo, od kod tako velika razlika? Saj se bom obrnil na Tušmobil, samo zanima me, ali je kdo to že opazil in eventuelno kako je rešil problem glede razlike? Hvala.
P.s.: 100% se nisem zmotil, ker že itak Nokia to šteje, pa tudi dva dni ni taka doba, da se ne bi spomnil, ali sem poslal 30 ali 190 sporočil
Na voljo imate se:
336 min 40 s
pogovorov
190 SMS sporocil
22 MMS sporocil
Po temle sklepam, da sem v treh dneh porabil malo manj kot uro in pol pogovorov, 110 SMS sporočil, ter 8 MMS sporočil. Zanimivo! V ponedeljek ko sem začel stvar uporabljat, sem resetiral vse števce na Nokii. In danes mi kaže, da sem porabil 40 minut odhodnih klicev, ter poslanih 30 sporočil ter 0 mms sporočil.
Zanimivo, od kod tako velika razlika? Saj se bom obrnil na Tušmobil, samo zanima me, ali je kdo to že opazil in eventuelno kako je rešil problem glede razlike? Hvala.
P.s.: 100% se nisem zmotil, ker že itak Nokia to šteje, pa tudi dva dni ni taka doba, da se ne bi spomnil, ali sem poslal 30 ali 190 sporočil