tUSMOBIL - CRKNU ?

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Tako v detajle ne vem, dopuscam pa tudi to moznost.
Opazil sem tudi, da mi po pogovoru ni takoj bilo odtegnjenih tistih nekaj minut pogovorov, ampak sele cez kake pol ure.

Lp

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Pri meni ni delovalo niti klici iz tušmobilove omrežje kakor tudi ne iz mobitelovega če sem dal na mobitelovo mi je delalo isto...tko da je bla kr velika napaka....

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
obvestilo s strani tušmobila...

Citat:
Družba Tušmobil obvešča uporabnike, da trenutno prihaja do težav pri vzpostavitvi klicev. Napaka se pospešeno odpravlja. Uporabnikom se za nevšečnosti opravičujemo. Tušmobil

To je pa fina napaka, da se kar sama odpravlja.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:

Citat:
Družba Tušmobil obvešča uporabnike, da trenutno prihaja do težav pri vzpostavitvi klicev. Napaka se pospešeno odpravlja. Uporabnikom se za nevšečnosti opravičujemo. Tušmobil

Ja s tem da so jo že isti dan odpravili to napako...tko da so bili zelo hitro uredili...
wink-1.gif

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Sej M@ je tudi zadnič crknil MGW pa so kr neki časa rabl da so porihtal ....

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:

Citat:

Ja s tem da so jo že isti dan odpravili to napako...tko da so bili zelo hitro uredili...
wink-1.gif

hysterical-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.306
113
Citat:
Uporabnik ArmanI pravi:
Sej M@ je tudi zadnič crknil MGW pa so kr neki časa rabl da so porihtal ....

A lahko postrezes s kakim datumom? Pa se obrazlozi kaj zate pomeni nedelovanje da se ne bova za brezveze prerekala =)