tUSMOBIL - CRKNU ?

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Zdele me kolega klice da me je 10 minut probaval dobi,pa mu je skos vn metalo.
Probam zdele nekam jst klicat...vn vrze.

Samo sploh nobenih obvestil nisem dobil o nedosegljivosti ? A ma tud ugasnjene te sms-e ?
Sem pa v LJ, tusmobil omrežje.

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Hojla!

Tudi v MB ne dela - niti TM niti m@ roamnig. Oz. ne dela, pa za minuto spet dela, pa spet pol ure ne...
jezen.gif

Ta trenutek dela...

Lep pozdrav, pa
roza.gif
!

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
obvestilo s strani tušmobila...

Citat:
Družba Tušmobil obvešča uporabnike, da trenutno prihaja do težav pri vzpostavitvi klicev. Napaka se pospešeno odpravlja. Uporabnikom se za nevšečnosti opravičujemo. Tušmobil

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
obvestilo s strani tušmobila...

Citat:
Družba Tušmobil obvešča uporabnike, da trenutno prihaja do težav pri vzpostavitvi klicev. Napaka se pospešeno odpravlja. Uporabnikom se za nevšečnosti opravičujemo. Tušmobil

Kje je sedaj pametnjakovič EuroDJ

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Crtice so povsod, samo klicati nemores oz. tudi priklican ne mores biti !!!

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Kako je to možno? Če bi se to zgodilo na Simobil-u bi pričakoval najmanj 20 strani v tej temi popisanih...
stupid-1.gif

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Zeleni imajo pa ja drugo najbolj kvalitetno omrezje- njim se kaj takega skoraj ne sme (vec) dogajati, rdecim pa sploh in sploh ne. :)
No, tudi pri nas v Pomurju je bil komunikacijski mrk kaksno uro; po rocnem preklopu na rdece omrezje je takoj slo bp.

Lp

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Delni izpad klicev pri Tušmobilu je bil včeraj v obeh omrežjih. To da si preklopil na M@ je imelo le psihološki efekt. V principu, ko si preklopil in ti je delovalo, so že uredili problem.
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
To sem že enkrat govoril, da je možno da ne delujejo sms, če si nedosegljiv
smile-1.gif

Ker je bil dosegljiv radijskemu omrežju, torej dosegljiv. Napaka je namreč bila na višjem nivoju in ne na radijskem omrežju.
wink-1.gif

Nazadnje urejeno: