Tus Sagetel q900

NoviC

Pripravnik
11. jun 2008
278
0
16
Mi lahko kdo pove ce je omenjeni aparat zaklrnjen na tus omrezje? Sprasujem zato ker je na 2 sim in bi bilo fini da je odklenjen

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Kot si sam omenil, mislim da je že skoraj nesmiselno da bi bil zaklenjen. Kaj pravijo na 080 700 700 ali na kakem MMC-u?

NoviC

Pripravnik
11. jun 2008
278
0
16
Nisem vprasal na tus.... Se da na zadevo naloziti opera brskalnik? Ali omogoca samo wap strani?

FuThPo

Zelenc'
14. okt 2012
2
0
1
Citat:
Uporabnik NoviC pravi:
Mi lahko kdo pove ce je omenjeni aparat zaklrnjen na tus omrezje? Sprasujem zato ker je na 2 sim in bi bilo fini da je odklenjen

Za odklenjenost ne vem.

Me pa zanima nekaj drugega, če ta telefon slučajno kdo od altercov ima: delujeta obe SIM hkrati ali ne?

Dvakrat sem že spraševal na Tušu pa mi niso znali čisto točno povedati. Nimajo pa nobenega na voljo za ogled in test. Enkrat so klicali tudi svojo tehnično službo, pa je majstor rekel, da NE delujeta obe hkrati. Torej ena ali druga, preklapljaš pa ročno.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik FuThPo pravi:
Me pa zanima nekaj drugega, če ta telefon slučajno kdo od altercov ima: delujeta obe SIM hkrati ali ne?

Z 90% zanesljivostjo ne delata obe hkrati. Oz. delata seveda obe hkrati v telefonu, ampak ko kličeš z eno, si na drugi v času klica nedosegljiv. Telefoni, ki omogočajo sočasno uporabo obeh kartic so redki, sam vem za enih par Samsungov.