Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Sploh ni važno kaj mi kot providerji mislimo. Precej bolj pomembno je kakšen je feedback in ta je pač zelo dober. Saj verjetno si lahko predstavljaš, da ljudje, ki potujejo čez cel ocean, ne pogledajo samo ene mikro državice in imajo relativno zelo realen pogled na turizem v eni izmed držav, ki jo obiščejo poleg ostalih.
Sicer pa, tretjič, pojdi na Tripadvisor in preberi reviewje.
Nerazgledani butasti američani enostavno niso dovolj kredibilni, da bi karkoli govorili o sloveniji. S tem se zagotovo strinjajo praktično vsi Alterjevci, ki to večkrat tudi jasno napišejo. Kadar Američan, kot turist pohvali Slovenijo se je potrebno najprej vprašati ali je ta Američan sploh bil v Sloveniji in ne v kakšnih Benetkah ali Celovcu pa je vseskupaj pomešal in je prepričan, da je bil v Sloveniji
in tudi, če je res bil v Sloveniji in pravi, da je fantastična je to nepomebno, saj nerazgledan in neveden kakor je, nima slovenijo in njeno ponudbo z ničemer primerjati, torej je njegova izjava brez teže.
Nič ne bom bral Mene zanimajo samo številke! Število nočitev in vsota evrov, ki jih turisti pustijo tukaj, samo to je pomebno in pokazatelj uspešnosti turizma. Vse dokler pa se v Sloveniji mnogi turistični objekti in infrastruktura zapira in propada in imamo mrtve sezone me pa nihče ne more prepričati, da je turistična ponudba in reklama na nivoju.