Turistično zavajanje

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
Prebral sem že mnogo teh člankov. Marsikaj dobrega lahko ponudimo pa še tega ne znamo najbolje, o kakšni dodatni turistični ponudbi lahko samo sanjaš.

O kakšnih člankih govoriš? Za referenco sem ti dal Tripadvisor, ki je verjetno najbolj kredibilen vir turističnih informacij na svetu in imaš veliko slovenskih produktov s 5* rejtingom, kar pomeni, da delajo odlično.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.114
-8.790
113
Pa saj poznaš njegovo mentaliteto. Slovensko je slabo, ameriško je super.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:

Ja.

Škoda, da je to mentaliteto prevzel samo na pol. Američani so namreč nad Slovenijo praktično brez izjeme navdušeni.
grin1.gif

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:

Ne, ne... moti ga, da v Sloveniji ne vozimo "American big V8" in ima izjemno malo ponudbe na trgu rabljenih.
crazy1.gif
Slovenci smo revni in Polo 1.0 je za nas boljša izbira kot 5.0L Ford Mustang.

slo91

Pripravnik
26. jul 2007
435
2
18
Ljubljana
Noro nad čim vse ljudje v naši Sloveniji najdejo razlog da jamrajo in kritizirajo vse kar je naše.

Dobre primer tega je bila slika Bleda, ki jo je nekdo objavil na 9gag. Vsi tujci so bili navdušeni, slovenci pa so vse skupaj kritizirali... Še naši južni sosedje so branili lepote Bleda pred domačini...

Še link:
http://m.9gag.com/gag/aPvzy1q

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.564
1.160
113
Se pa branimo lastnega kruha...

Aja, hrvaške plaže so tudi vse tako prazne, kot so na slikah (slikano pozimi).
bonk.gif

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.344
3.008
113
Lublana
Obišči stran
KSZ

No saj sem vedel, da boste itak vse narobe povezali ampak da vseskupaj obrnete na avtomobile in ameriko je pa vrhunski dosežek super inteligece
bonk.gif

Slovenija ima res marsikaj pokazati in z dobro dodatno punudbo bi lahko ogromno zaslužili s turizmom ampak tega nočemo, ker smo očitno najbolj pametni na vsem svetu.
Zdaj pa še kaj o avtomobilih povejte, kot odgovor na moj post, brihte
hysterical-1.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Saj ni čudno, Američani so itak največji debili na tem svetu, s tem se zagotovo strinja vsaj 90% slovencev
hysterical-1.gif
Kajne?

Sploh ni važno kaj mi kot providerji mislimo. Precej bolj pomembno je kakšen je feedback in ta je pač zelo dober. Saj verjetno si lahko predstavljaš, da ljudje, ki potujejo čez cel ocean, ne pogledajo samo ene mikro državice in imajo relativno zelo realen pogled na turizem v eni izmed držav, ki jo obiščejo poleg ostalih.

Sicer pa, tretjič, pojdi na Tripadvisor in preberi reviewje.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.344
3.008
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:

Sploh ni važno kaj mi kot providerji mislimo. Precej bolj pomembno je kakšen je feedback in ta je pač zelo dober. Saj verjetno si lahko predstavljaš, da ljudje, ki potujejo čez cel ocean, ne pogledajo samo ene mikro državice in imajo relativno zelo realen pogled na turizem v eni izmed držav, ki jo obiščejo poleg ostalih.

Sicer pa, tretjič, pojdi na Tripadvisor in preberi reviewje.

Nerazgledani butasti američani enostavno niso dovolj kredibilni, da bi karkoli govorili o sloveniji. S tem se zagotovo strinjajo praktično vsi Alterjevci, ki to večkrat tudi jasno napišejo. Kadar Američan, kot turist pohvali Slovenijo se je potrebno najprej vprašati ali je ta Američan sploh bil v Sloveniji in ne v kakšnih Benetkah ali Celovcu pa je vseskupaj pomešal in je prepričan, da je bil v Sloveniji
hysterical-1.gif
in tudi, če je res bil v Sloveniji in pravi, da je fantastična je to nepomebno, saj nerazgledan in neveden kakor je, nima slovenijo in njeno ponudbo z ničemer primerjati, torej je njegova izjava brez teže.

Nič ne bom bral Mene zanimajo samo številke! Število nočitev in vsota evrov, ki jih turisti pustijo tukaj, samo to je pomebno in pokazatelj uspešnosti turizma. Vse dokler pa se v Sloveniji mnogi turistični objekti in infrastruktura zapira in propada in imamo mrtve sezone me pa nihče ne more prepričati, da je turistična ponudba in reklama na nivoju.

Nazadnje urejeno:

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Nič ne bom bral Mene zanimajo samo številke! Število nočitev in vsota evrov, ki jih turisti pustijo tukaj, samo to je pomebno in pokazatelj uspešnosti turizma.

Če te zanimajo samo številke, pa daj potem številke, da 'slovenski turizem pač temelji na zavajanju' in da je ponudba 'katastrofalno mizerna'.

Da te spomnim:

Citat:
Slovenski turizem pač temelji na zavajanju, kot vse ostalo v tej državi. Meni tudi ni jasno kako se slovenija vedno predstavlja, kot visoko razvita turistična dežela, ponudba je pa katastrofalno mizerna.

P.s. Tripadvisor je odprt portal za ljudi iz celega sveta, torej niso gor izključno Američani. Presenetljivo ignoranten si glede na vse vehementne pokroviteljske izjave, ki jih streljaš naokrog.

sass

Guru
1. sep 2007
5.234
869
113
Citat:
...
Nič ne bom bral Mene zanimajo samo številke! Število nočitev in vsota evrov, ki jih turisti pustijo tukaj, samo to je pomebno in pokazatelj uspešnosti turizma. Vse dokler pa se v Sloveniji mnogi turistični objekti in infrastruktura zapira in propada in imamo mrtve sezone me pa nihče ne more prepričati, da je turistična ponudba in reklama na nivoju.
slovenski turizem v številkah